Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Σαν βασιλικό ζεύγος πίνουν το κρασάκι τους στην Ύδρα

Τατιάνα Στεφανίδου: Σαν βασιλικό ζεύγος πίνουν το κρασάκι τους στην Ύδρα

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Tatiana Stefanidou

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια του Alpha

Μικρό καλοκαιράκι σαρώνει την Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και με τον καιρό σύμμαχο η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος αποφάσισαν να κάνουν μία εκδρομή.

Είναι γνωστό πως οι δύο δημοσιογράφοι λατρεύουν τα ταξίδια και της εξορμήσεις γι΄αυτό και με την πρώτη ευκαιρία άφησαν πίσω τους τις υποχρεώσεις και επισκέφθηκαν έναν από τους αγαπημένους τους προορισμούς.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στην Ύδρα και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η παρουσιάστρια του Alpha μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς στο Instagram στέλνοντας μία γλυκιά «καλησπέρα».

«Ηλιόλουστες, ανοιξιάτικες, θαλασσινές “καλησπέρες” από την γραφική Ύδρα, ένα από τα ωραιότερα, ιστορικά νησιά της χώρας. Σε αυτό συνέβαλαν οι υπέροχοι Υδραίοι και η ανακήρυξη της πόλης ως διατηρητέας» έγραψε στην λεζάντα του ποστ της η δημοσιογράφος.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο