Οδηγός

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

ΑΣΕΠ: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στην 4Κ2020.

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών), κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 29 του ν.5013/2023 και της απόφασης 7/4-12-2023 της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, από τις 78 συνολικά θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που προβλέπονται στην προκήρυξη 4Κ/2020, από τον πίνακα Χωρίς Εμπειρία με την παρούσα διαγωνιστική διαδικασία καλύπτονται 64 θέσεις από τους υποψήφιους που υπέβαλαν σχετικό αίτημα υπαγωγής και διαθέτουν μεγαλύτερη βαθμολογία από τους ήδη διορισθέντες στις θέσεις αυτές, μετά την αφαίρεση της ειδικής εμπειρίας, κατ’ εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης.

Εντάσεις για τα αποτελέσματα

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από Τρίτη 2 Απριλίου 2024 και ώρα 8:00 έως και την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – > ΕΝΣΤΑΣΗ.

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο είκοσι ευρώ (20€), άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr), μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Σημείωση:

α. επτά (7) θέσεις, με κωδ. «518, 539, 683, 708, 711, 713 και 727», είχαν καλυφθεί στα οριστικά αποτελέσματα από υποψήφιους οι οποίοι δεν διέθεταν ειδική εμπειρία και

β. για επτά (7) θέσεις με κωδ. «564, 569, 635, 640, 722, 724 και 734» δεν υπάρχουν αδιάθετοι υποψήφιοι σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments