Ζώδια

Άρης στους Ιχθύς 23/03/2024 – 30/04/2024: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα

Άρης στους Ιχθύς 23/03/2024 – 30/04/2024: Πώς και πότε θα επηρεαστούν τα δεκαήμερα

Πηγή Φωτογραφίας: pexels.com

Ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, του θάρρους και της σεξουαλικότητας, εισέρχεται στο ευαίσθητο και ρομαντικό ζώδιο των Ιχθύων στις 23 Μαρτίου 2024, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 30 Απριλίου 2024, και θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί στις επιθυμίες μας και στην έκφρασή τους, αναζητώντας το πάθος και το βαθύτερο δέσιμο στις σχέσεις μας.

ΚΡΙΟΣ Ο Άρης, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, φεύγει από το ζώδιο του Υδροχόου που για εσάς αφορούσε τους νέους στόχους και εισέρχεται στους Ιχθύς σε έναν πιο σκοτεινό και εσωτερικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Έτσι, από τις 23/03 μέχρι τις 30/04 θα πρέπει να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας και να ξεκουραστείτε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Δεδομένου ότι ο Άρης αντιπροσωπεύει τη δράση, τώρα που θα βρίσκεται στον 12ο οίκο σας ίσως να αισθάνεστε τα ενεργειακά σας επίπεδα χαμηλά και τη διάθεση σας πεσμένη. Μπορεί να είστε κυκλοθυμικοί, να θέλετε να απομονωθείτε, αλλά αντί να τα βλέπετε όλα μαύρα θα πρέπει να εστιάσετε στον αυτοστοχασμό και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια άτομα και ποιες καταστάσεις σας κάνουν χαρούμενους και να επικεντρωθείτε σε αυτά. Την περίοδο που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να αυξηθούν τα έξοδα σας, να κάνετε κάποιες περιττές δαπάνες ή μπορεί να κολλήσετε σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις. Ίσως έχετε στρες και άγχος ή μπορεί κάποιες φοβίες να κατακλύσουν το μυαλό σας και να επηρεάσουν την υγεία και την ψυχολογία σας. Ακόμη, μπορεί να δείξετε εγωιστικές τάσεις ή να θέλετε να απομακρυνθείτε από το ταίρι σας και αυτή η συμπεριφορά να σας δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας. Επειδή αυτή η θέση του Άρη δείχνει και έντονο παρασκήνιο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αν έχετε μυστικά ή σχέσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές. Ίσως κάποιοι προσπαθούν να σας βλάψουν ή μπορεί και εσείς να κάνετε κινήσεις παρασκηνιακές και να ετοιμάζετε κάτι μυστικά, το οποίο θα βγάλετε στο φως μετά τις 30/04 όταν ο Άρης θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια περίοδος προετοιμασίας για σας. Προσοχή και στις ανασφάλειες που μπορεί να σας βγουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ Το προηγούμενο διάστημα που ο Άρης βρισκόταν στον Υδροχόο είχατε αγωνίες για τη δουλειά, την προσωπική ζωή και τα θέματα υγείας. Από τις 23/03 όμως που μπαίνει στους Ιχθύς και μέχρι τις 30/04 που θα παραμείνει σε αυτή τη θέση αρχίζει μια πιο γλυκιά περίοδος για εσάς, με μεγαλύτερη ηρεμία και χωρίς μεγάλες εξάρσεις συναισθήματος. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διέλευση για να οραματιστείτε το ιδανικό σας μέλλον και να σχεδιάσετε τους στόχους σας. Τι θέλετε να πετύχετε; Πού θέλετε να φτάσετε; Τι θα σας κάνει ευτυχισμένους; Με ποιους ανθρώπους νιώθετε χαρά και άνεση; Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας και να βρείτε τις απαντήσεις που θα σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή είναι μια περίοδος που πρέπει να βγάλετε από τη ζωή σας άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε και δεν κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Μπορεί κάποιες φιλίες ή συνεργασίες να έχουν ατονήσει με την πάροδο του χρόνου και να συνειδητοποιείτε τώρα ότι τίποτε δεν σας δένει με αυτούς τους ανθρώπους και ότι απλά χάνετε χρόνο μαζί τους, αφού δεν σας οδηγούν πουθενά. Κάντε χώρο στη ζωή σας για νέα άτομα είτε σε φιλικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και μη φοβηθείτε το καινούριο. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι ανεβασμένη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που εκφράζεστε, διότι μπορεί τα λόγια σας να γίνουν πολύ σκληρά και να πληγώσετε τους άλλους. Μη βιάζεστε και μην είστε επιθετικοί. Οικονομικά μπορεί να αισθάνεστε άνετα, αλλά θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να αναπτύξετε επιπλέον πηγές εσόδων. Μπορεί βέβαια να έχετε κάποια έσοδα από ακίνητα. Φίλοι, αλλά και ο σύντροφός σας θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στα σχέδια σας και να έχετε κέρδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ Από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 30 Απριλίου, που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς, τα επαγγελματικά σας πλάνα γίνονται προτεραιότητα και η αγωνία σας αυξάνεται κατακόρυφα. Αυτό θα είναι ένα διάστημα κορύφωσης για εσάς, διότι ο Άρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, της πρωτοβουλίας, του ρίσκου, θα βρίσκεται στο πιο υψηλό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που αφορά την καριέρα, τη φήμη και τη δημόσια εικόνα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσετε τον αγώνα σας για να αναγνωριστείτε. Εάν μέχρι τώρα έχετε εργαστεί σκληρά, τότε θα δείτε τους κόπους σας να πιάνουν τόπο και οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Θα έχετε νέες ευκαιρίες για επέκταση και θα μπορέσετε να κατακτήσετε την κορυφή. Αν όμως δεν ήσασταν επιμελείς και προσεκτικοί, τότε ίσως συναντήσετε εμπόδια ή και εντάσεις στα επαγγελματικά σας! Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στις 29/04 όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Ποσειδώνα και μπορεί να γίνετε λίγο πιο απρόσεκτοι στη συμπεριφορά σας ή να λάβετε λάθος αποφάσεις που θα σας κοστίσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Να είστε προσεκτικοί και με νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας και μοιάζουν πολύ καλά για να είναι αληθινά, διότι μπορεί να απογοητευθείτε στη συνέχεια. Ακόμη, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να προκύψουν θέματα οικονομικά και να πιεστείτε να βρείτε λύσεις, ή να υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με μέλη της οικογένειας σας. Επίσης, μπορεί να έχετε νέα ξεκινήματα στη δουλειά ή μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον. Όλα αυτά θα σας φέρουν στα όρια σας σωματικά και ψυχολογικά και θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων στις 23/03 εγκαινιάζει για εσάς μια ευνοϊκή περίοδο, που θα διαρκέσει μέχρι τις 30/04. Καταρχάς υποχωρούν σιγά-σιγά τα άγχη και οι πιέσεις που είχατε για τα οικονομικά σας και η διάθεση σας φτιάχνει. Ο ενθουσιασμός επιστρέφει και έτσι θα κάνετε νέα σχέδια, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, για να πετύχετε τους στόχους σας και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ο Άρης από τους Ιχθύς επηρεάζει τον 9ο οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο, τον οίκο της πνευματικότητας, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της τύχης σας. Αυτή η διέλευση θα είναι ευνοϊκή λοιπόν για όσους θέλουν να αλλάξουν θέση εργασίας, να πάρουν μια προαγωγή ή να εξελιχθούν με τις σπουδές τους. Τα εμπόδια τελειώνουν και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι πολλές, αρκεί όμως να τις κυνηγήσετε. Επίσης, το διάστημα που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς ενδείκνυνται για την απόκτηση απογόνων ή μπορεί να λάβετε ένα νέο που να αφορά τα παιδιά σας αν είστε γονείς και να σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ακόμη, ο Άρης από τους Ιχθύς θα σας δώσει νέα ενέργεια στην προσωπική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι θα λαχταράτε την αγάπη και μπορεί να κάνετε μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εάν είστε ήδη σε σχέση, τότε θα υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση, αγάπη και αρμονία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας. Ευνοούνται ακόμη τα ταξίδια, τα νέα σχέδια, οι επαφές με ξένους και το εξωτερικό. Τώρα μπορείτε να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να είστε πιο περιπετειώδεις και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες.

ΛΕΩΝ Ο Άρης φεύγει από τον Υδροχόο, δηλαδή από το ζώδιο που είναι απέναντί σας, και παίρνετε μια ανάσα στην καθημερινότητα σας, αφού η πίεση θα αρχίσει σιγά-σιγά να μειώνεται. Αυτά είναι τα καλά νέα, όμως από τη νέα του θέση στους Ιχθύς θα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θα επηρεάζει τα οικονομικά σας. Χρήμα και συναίσθημα λοιπόν λαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και καλείστε να τα διαχειριστείτε με σύνεση. Μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια παράπονα και προβλήματα που κρύβατε κάτω από το «χαλάκι», έντονα συναισθήματα ζήλιας, μνησικακίας ή δυσπιστίας να κάνουν στην εμφάνιση τους και όπως είναι κατανοητό θα προκαλέσουν και διάφορα θέματα στις σχέσεις. Όμως, εάν η σχέση σας βασίζεται σε γερές βάσεις δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, αν όμως τα θεμέλια είναι σαθρά μπορεί να υπάρξει ρήξη. Εάν είστε ελεύθεροι, μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά μη βιαστείτε να ενθουσιαστείτε πριν περάσει ένα εύλογο διάστημα, διότι μπορεί να πληγωθείτε. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να κάνετε μια βαθιά ενδοσκόπηση, να κατανοήσετε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας, αλλά και το πόσο σημαντικές και ουσιαστικές είναι οι σχέσεις σας. Το επόμενο αγκάθι που καλείστε να αντιμετωπίσετε με τον Άρη στους Ιχθύς είναι το οικονομικό, διότι μπορεί να εμφανιστούν πολλά έξοδα από το πουθενά και να πιεστείτε ψυχολογικά. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τα οικονομικά θέματα, ζητήστε βοήθεια και μην αφήνετε τα προβλήματα να επηρεάζουν και την υγεία σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε και να μην τσακώνεστε. Ίσως νιώσετε έλλειψη υποστήριξης από τους συναδέλφους σας στον χώρο εργασίας σας ή μπορεί να αντιμετωπίσετε κακίες και έριδες από άτομα που επιβουλεύονται τη θέση σας. Μην σας παίρνει από κάτω, περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει ο Άρης στους Ιχθύς και μετά που θα περάσει στον Κριό ποιος σας πιάνει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο Άρης από τις 23 Μαρτίου παίρνει θέση απέναντι σας στο ζώδιο των Ιχθύων και οι σχέσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας γίνονται προτεραιότητα. Για τις επόμενες έξι περίπου εβδομάδες θα νιώθετε ότι ισορροπείτε σε ένα τεντωμένο σχοινί και ότι από κάτω δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας. Καταρχάς οι άλλοι θα έχουν τον πρώτο λόγο για τις αποφάσεις κι εσείς θα αισθάνεστε ότι κρατούν το τιμόνι της ζωής σας. Θα θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά, να τρέξετε, αλλά κάτι θα σας τραβάει πίσω. Αυτές οι πιέσεις που θα δέχεστε ίσως δημιουργήσουν τριβές και εντάσεις με τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες σας και άτομα του στενού περιβάλλοντος σας, διότι η επιθετικότητα σας θα είναι αυξημένη. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από την κυριαρχική συμπεριφορά σας και να γίνετε ενοχλητικοί και επικριτικοί στους άλλους, ακόμα και για ασήμαντα θέματα, και να υπάρξουν ανατροπές στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ή μπορεί τρίτα άτομα να σας σαμποτάρουν ή να σας βάζουν λόγια και να υπάρξουν καβγάδες στην οικογένεια και στην εργασία. Θα πρέπει να έχετε υπομονή και να μην ξεσπάτε τα νεύρα σας σε ανθρώπους που δε φταίνε. Θα ήταν καλύτερα να αποφύγετε περιττές λογομαχίες με οποιονδήποτε. Επίσης, επειδή η σεξουαλικότητα σας θα είναι ανεβασμένη, αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που να ζήσετε στιγμές πάθους, αλλά αν είστε δεσμευμένοι μην εμπλακείτε σε παράνομους δεσμούς και εξωσυζυγικές σχέσεις, διότι μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Φροντίστε επίσης την υγεία σας και να προσέχετε όταν ταξιδεύετε. Μέχρι τις 30 Απριλίου που ο Άρης θα παραμείνει στους Ιχθύς θα κάνετε και χρήσιμες επαφές για επαγγελματικά θέματα και ίσως έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, αρκεί να προσέξτε τους ανταγωνιστές σας και όσους προσπαθούν να επηρεάσουν δυσμενώς την εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ Ο Άρης από τους Ιχθύς επηρεάζει τον 6ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, που αφορά τη δουλειά, τις υποχρεώσεις σας, τις ευθύνες της καθημερινότητάς σας, τις ρουτίνες σας, αλλά και τους ανταγωνιστές σας. Με λίγα λόγια θα έχετε μεγαλύτερο φόρτο εργασίας και πίεση στην καθημερινότητα σας, αλλά και περισσότερη γκρίνια στις σχέσεις με συνεργάτες. Ίσως χρειαστεί να επωμιστείτε και τη δουλειά κάποιου συναδέλφου στον χώρο της εργασίας, ίσως οι ανώτεροι σας φορτώσουν με περισσότερες ευθύνες ή μπορεί και στο σπίτι να διεκδικούν την προσοχή σας και να σας πιέζουν. Όπως καταλαβαίνετε όλη αυτή η πίεση ίσως φέρει αρνητικά αποτελέσματα σε θέματα υγείας. Και επειδή δεν θα έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, προσέξτε τα ψυχοσωματικά που μπορεί να προκύψουν. Βρείτε τρόπους να αποφορτίζεστε, ακόμα κι ένας περίπατος μετά τη δουλειά μπορεί να σας βοηθήσει. Ωστόσο, όλο αυτό τρέξιμο δεν θα πάει χαμένο, καθώς θα αποδείξετε σε όλους, αλλά και στον εαυτό σας, ότι είστε ικανοί να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις και να καταφέρετε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Η ενέργειά σας θα είναι πολύ υψηλή, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμείς εργασίες σας και ό,τι άλλο σας φορτώσουν και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις στους ανωτέρους σας, αρκεί να μείνετε μακριά από καβγάδες και εγωιστικές συμπεριφορές. Η σκληρή δουλειά και οι προσπάθειες σας θα αναγνωριστούν και ίσως πάρετε και την προαγωγή που επιθυμείτε. Τα οικονομικά και νομικά θέματα ευνοούνται, αλλά προσέξτε τυχόν εντάσεις με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 23 Μαρτίου θα σημάνει για εσάς μια περίοδο εξωστρέφειας, ενθουσιασμού και χαράς, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου. Για τις επόμενες έξι περίπου εβδομάδες θα είστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο και θα κάνετε πολλές επαφές και συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας και τα μελλοντικά σας πλάνα. Παράλληλα, επειδή θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και με ανεβασμένη διάθεση, θα έχετε έντονες επιθυμίες, πολλά φλερτ, περισσότερες κατακτήσεις και όρεξη για να περάσετε καλά. Είναι μία θετική περίοδος για να βγείτε, να διασκεδάσετε και ευνοούνται ιδιαίτερα τα θέματα των ερωτικών και των παιδιών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διέλευσης θα νιώθετε εξωστρεφείς, δημιουργικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα ακτινοβολείτε. Ο Άρης από τους Ιχθύς ενισχύει την ερωτική σας ζωή και τη λίμπιντο σας και οι αδέσμευτοι δεν θα δυσκολευτείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αλλά και οι δεσμευμένοι μπορείτε αυτή την περίοδο να ζωντανέψετε τη σχέση σας και να μοιραστείτε την αγάπη σας με τον σύντροφό σας. Θα είστε πολύ προστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σας βγει και μια τάση κτητικότητας και να εκνευρίσετε τον σύντροφό σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας και στις πράξεις σας. Βέβαια, να είστε προετοιμασμένοι και για πολύ τρέξιμο στη δουλειά και καθώς θα είστε γεμάτοι ενέργεια και θα θέλετε να τα πετύχετε όλα αμέσως, ίσως να εκνευρίζεστε αν οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς και τον ενθουσιασμό σας. Μπορεί να υπάρξουν και κάποια αυξημένα έξοδα αυτή την περίοδο, αλλά θα έχετε και ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα. Θα πρέπει να αποφύγετε κάθε είδους κερδοσκοπίας ή επενδύσεις που ενέχουν ρίσκο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς δεν είναι και η αγαπημένη σας θέση, καθώς το φλογερό και αισιόδοξο πνεύμα σας «πνίγεται» στο υδάτινο περιβάλλον αυτού του ζωδίου. Αυτή η διέλευση σας προκαλεί ανησυχία και σας δημιουργεί μια αγωνία για θέματα που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι ή την υγεία (τη δική σας ή ενός συγγενικού προσώπου). Ίσως τις επόμενες έξι περίπου εβδομάδες να ξυπνήσουν μνήμες και συναισθήματα από το παρελθόν σας και να νιώσετε είτε νοσταλγία είτε πόνο και παράπονα, αλλά το θέμα είναι να τα αντιμετωπίσετε και να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Βρείτε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας σας που εμπιστεύεστε και μιλήστε του για ό,τι σας απασχολεί και ίσως αποσυμπιεστείτε. Επίσης, ο Άρης στους Ιχθύς αυξάνει τη δραστηριότητα σας στο σπίτι και στην οικογένεια. Μπορεί τώρα να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα και να νιώθετε ασταθείς ή και ανασφαλείς, επειδή θα είστε και πιο συναισθηματικοί, ή μπορεί κάποιος συγγενής να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί να τρέξετε για να προσφέρετε τη βοήθεια σας. Ακόμη, μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, να το αναδιακοσμήσετε, να μετακομίσετε ή να ασχοληθείτε με αγοροπωλησίες ακινήτων. Αν το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο και δεν τα καταφέρνατε, τώρα μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε με αυτή τη διέλευση είναι τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, διότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες ρήξεις εξαιτίας της επιθετικότητας σας. Ίσως μιλήσετε απότομα και χωρίς ενσυναίσθηση σε μέλη της οικογένειας σας, σε φίλους και συναδέλφους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαφωνίες και καβγάδες. Γενικά θα είστε ανήσυχοι, πιεσμένοι και δεν θα βρίσκετε πουθενά ηρεμία, οπότε προσέξτε και την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων από τη μία θα αυξήσει τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας και θα είστε συνεχώς στο τρέξιμο, αλλά από την άλλη αυτό θα βοηθήσει να βγείτε μπροστά και να προβάλετε τις ιδέες και τα σχέδια σας. Εσείς οι Αιγόκεροι συνήθως προσπαθείτε να κρύψετε τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας, αλλά με τον Άρη στους Ιχθύς θα είστε πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Ο σκοπός αυτής της διέλευσης είναι να σας βοηθήσει να διευρύνετε το μυαλό σας, να μάθετε νέα πράγματα και να είστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Έτσι συνεχώς θα μιλάτε, θα εκθέτετε τις σκέψεις σας, θα λέτε τη γνώμη σας και θα δέχεστε πολλά τηλεφωνήματα, email, μηνύματα και προσκλήσεις είτε από φίλους, γνωστούς, τα αδέλφια σας ή συνεργάτες. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα έχετε έντονη κοινωνική διάθεση, πολλά ραντεβού και επαφές για επαγγελματικούς λόγους. Επίσης, μπορεί να προκύψουν και ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής. Ο Άρης από τους Ιχθύς θα σας κάνει πιο φιλόδοξους και με γενναιότητα και θάρρος θα απαλλαγείτε από τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο σας. Θα είστε πιο τολμηροί και ίσως η υπερβολική αυτοπεποίθηση σάς κάνει να πάρετε και κάποιο ρίσκο. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί όταν υπογράφετε έγγραφα ή κάνετε οποιαδήποτε συμφωνία όταν ο Άρης συναντήσει σε σύνοδο τον Ποσειδώνα στις 29/04. Οι πιθανότητες να πέσετε θύμα απάτης είναι υψηλές κατά τη διάρκεια αυτής της όψης. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει παθιασμένους και αισθησιακούς στην ερωτική σας ζωή και θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Άρης φεύγει επιτέλους από το ζώδιο σας στις 23 Μαρτίου και μαζί του φεύγει και η πίεση στην καθημερινότητα σας. Ξεκινά μια πιο χαλαρή περίοδος που θα σας φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας και πλέον θα ξεπερνάτε με μεγαλύτερη ευκολία τα εμπόδια που προκύπτουν. Πλέον από το ζώδιο των Ιχθύων ο Άρης θα επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας και ίσως μέχρι τις 30/04 να προκύψουν περισσότερα έξοδα, αλλά και ευκαιρίες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Μπορεί λοιπόν να ψάξετε επιπλέον πηγές εσόδων ή τρόπους να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο. Γενικά, το μυαλό σας θα είναι στραμμένο στο πώς θα κερδίσετε χρήματα, πώς θα διευθετήσετε τα χρέη σας και ίσως θα πιέσετε περισσότερο όσους σας οφείλουν λεφτά. Θα έχετε πρωτότυπες ιδέες και δυναμική στάση, αλλά θα πρέπει να προσέξετε το πώς εκφράζεστε, διότι η ευθύτητα σας μπορεί να εξελιχθεί σε σκληρότητα και να σας δημιουργήσει προβλήματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μην είστε άκαμπτοι, παλέψτε για αυτό που πιστεύετε ότι είναι σωστό, αλλά μην προσβάλετε και μην μειώνετε τους συνομιλητές σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν και μην αγνοείτε επιδεικτικά τις ιδέες και τις απόψεις τους. Να θυμάστε ότι η ευελιξία και η μετριοπάθεια είναι το κλειδί για να κερδίσετε. Επίσης, μπορεί αν αποτύχουν οι προσπάθειες σας να νιώσετε απογοήτευση, αλλά και συναισθήματα ζήλιας προς τους άλλους. Προσπαθήστε να μη συγκρίνεστε και να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας. Επίσης, να είστε ευγενικοί όταν μιλάτε με τους γονείς σας, αλλά και με το ταίρι σας, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς θα σας κάνει ευερέθιστους προς τα άτομα που θεωρείτε την αγάπη τους δεδομένη.

ΙΧΘΥΕΣ Οι μέρες σας και οι νύχτες σας θα πάρουν φωτιά με τον Άρη στο ζώδιο σας. Από τις 23/03 μέχρι τις 30/04 θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε και το 24ωρο θα σας φαίνεται λίγο. Ξεκινά μια περίοδος δράσης, τρεξίματος, ένας αγώνας δρόμου για να προλάβετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, αλλά και να ξεκινήσετε τα καινούρια σας πλάνα. Θα είστε πιο δυναμικοί, θα έχετε ενέργεια και πάθος για να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Με την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη θα σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά σας, θα έχετε νέες ευκαιρίες και επαγγελματικές προτάσεις. Παρά την κούραση σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και στον ερωτικό τομέα, δεδομένου ότι ο Άρης κυβερνά τη λίμπιντο, το πάθος σας θα ξυπνήσει είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Όμως, ο Άρης θα σας κάνει πιο επιθετικούς και ανυπόμονους και η διάθεση σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα γίνετε εριστικοί και θα αντιδράτε με άσχημο τρόπο, ακόμα και για ασήμαντα ζητήματα, με αποτέλεσμα -αν δεν προσέξετε- να δημιουργηθούν ρήξεις στις οικογενειακές και στις προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, δεν πρέπει να παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ, διότι μετά θα τις μετανιώσετε. Θα πρέπει να προσέχετε και την υγεία σας, αλλά και τη βιασύνη, διότι θα είστε επιρρεπής σε ατυχήματα. Ακόμη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας στις 10/04 που ο Άρης θα συναντήσει τον Κρόνο, αλλά και επιφυλακτικοί στις 29/04 σε άτομα που σας τάζουν τον ουρανό με τ’ άστρα, καθώς ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον απατηλό Ποσειδώνα και μπορεί να πέσετε εύκολα θύματα εκμετάλλευσης. Καλύτερα να εκμεταλλευτείτε αυτή μέρα για να επιδείξετε τα δημιουργικά σας ταλέντα αφού η έμπνευση σας θα χτυπήσει κόκκινο.

ΠΗΓΗ/ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments