Ελλάδα

«Το παιδί μου»–Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης,κατέρρευσε η μητέρα της με την μπομπονιέρα στα χέρια

«Το παιδί μου»–Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης,κατέρρευσε η μητέρα της με την μπομπονιέρα στα χέρια

Πηγή Φωτογραφίας: [368515] ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 28ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Η κηδεία της τελέστηκε σε βαρύ κλίμα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 28χρονη Κυριακή, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της. Η κηδεία της τελέστηκε σε βαρύ κλίμα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί της άνθρωποι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία κατέρρευσε στην εκκλησία. «Το παιδί μου», έλεγε και έκλαιγε.

Από νωρίς οι συγγενείς της έφτασαν στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Η σορός της έφτασε σε ένα λευκό φέρετρο, στην εκκλησία υπήρχαν μπομπονιέρες, ενώ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ντυμένη με νυφικό και τιάρα στα μαλλιά.

Άγιοι Ανάργυροι: Στην Ευελπίδων ο 39χρονος κατηγορούμενος – Τι θα ισχυριστεί στην απολογία του

Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων οδηγήθηκε πριν από λίγα λεπτά ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία άτυχης Κυριακής Γρίβα έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων. Ο δράστης συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε στο κτίριο 9 των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 25ης τακτικής ανακρίτειας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κατηγορούμενος θα αποδώσει το φονικό στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει καθώς και στην εξάρτηση του από τις ουσίες. Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παραβάσεις των νόμων περι Όπλων και Ναρκωτικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments