Lifestyle

Καινούργιου: «Η ιστορία με τον Φίλιππο έχει τελειώσει – Ήταν ανήθικη η Μπάρκα»

Καινούργιου: «Η ιστορία με τον Φίλιππο έχει τελειώσει – Ήταν ανήθικη η Μπάρκα»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/Katerina Kainourgiou Official

Καινούργιου: «Με πείραξε που ο Κοκλώνης δεν πήρε το μέρος μου στο θέμα με τη Δανάη και τον Φίλιππο»

Για το περιβόητο φιλί ανάμεσα στην πρώην φίλη της, Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, μίλησε για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η παρουσιάστρια, παραδέχτηκε ότι ενοχλήθηκε πάρα πολύ με το συγκεκριμένο γεγονός και κυρίως με το γεγονός ότι η Δανάη Μπάρκα δεν την πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να της ζητήσει συγγνώμη.

Η KatKen μάλιστα ξεκαθάρισε ότι έχει μεγαλώσει με την αρχή ότι άντρα που θέλει μια φίλη δεν τον αγγίζουμε και τόνισε ότι έχει διαγράψει από τη ζωή της τη Δανάη Μπάρκα.

«Πολύ συνειδητά δεν τοποθετήθηκα για το θέμα της Δανάης Μπάρκα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου, τους τηλεθεατές και τον άνθρωπο που έχω καένι την πιο μεγάλη μου σχέση. Με αυτόν τον άνθρωπο συνδέθηκα, τον αγάπησα και τον αγαπώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ξεκαθάρισε:

«Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλήτές δεν είμασταν ποτέ με τη Δανάη, όμως ήταν μια κοπέλα που έχω μοιραστεί στιγμές μαζί της, από εμένα τον γνώρισε τον Φίλιππο. Και μάλιστα σε μια περίοδο που είχα κλάψει για εκείνος που μία τα βρίσκαμε, μία τα χαλούσαμε. Όταν το έχεις βιώσει όλο αυτό και ξέρεις τα συναισθήματά μου, ξαφνικά να λες δεν τον θεωρώ φίλο; Το θεωρώ ανήθικο».

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα. Να μου πει ήταν λάθος ή μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, γιατί είναι άλλη η σχέση μας. Η Δανάη ποτέ δεν εμφανίστηκε, όμως δεν είναι ο Φίλιππος το δημόσιο πρόσωπο. Η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια βασική αρχή. Ποτέ άντρα φίλης σου, ή να είναι ερωτευμένη με κάποιον, δεν τον αγγίζεις. Είναι απαγορευτικό και το σέβομαιαυτό γιατί αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Έχει τελειώσει η ιστορία με τον Φίλιππο»

«Με ενόχλησε και όλο αυτό που έγινε στα social και με εμένα και με τη Δανάη. Η Δανάη δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια και για την εμφάνισή της και με στεναχώρησαν. Θα προτιμούσα να μου είχε πάρει να ζητήσει μια συγγνώμη. Αν με πάρει τώρα, όχι δεν θα υπάρξει κάτι. Δίνω πολλές ευκαιρίες αλλά όταν κάτι με ενοχλήσει πολύ, για εμένα είναι delete. Να είναι καλά και ο καθένας τη ζωή του», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε ερώτηση για το τι της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, απάντησε: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό. Δεν θέλω να ανοίξω το θέμα, έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».

Για την προσωπική της ζωή: «Έχω φλερτάρει κι έχω βγει εννοείται και το προστάτευσα εγώ. Αλλά να έχω μια τόσο μεγάλη σχέση δεν έχει τύχη. Ίσως κι εγώ είμαι λίγο φοβισμένη. Δύσκολα θα φλερτάρω όταν με πλησιάσει κάποιος έξω. Θέλω να είμαι προστατευμένη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments