Ελλάδα

Φωτιά στο Λασίθι: Καίγονται σπίτια – Διασωληνώθηκε ο 74χρονος τραυματίας [vid]

Φωτιά στο Λασίθι: Καίγονται σπίτια – Διασωληνώθηκε ο 74χρονος τραυματίας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ ILIALIVE.GR)//Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι ο 74χρονος που τραυματίστηκε από την φωτιά που ξέσπασε στο Λασίθι της Κρήτης και έχει τυλίξει στις φλόγες τα πρώτα σπίτια.

Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι ο 74χρονος που τραυματίστηκε από την φωτιά που ξέσπασε στο Λασίθι της Κρήτης και έχει τυλίξει στις φλόγες τα πρώτα σπίτια.

Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι ο 74χρονος που τραυματίστηκε από την φωτιά που ξέσπασε στο Λασίθι της Κρήτης και έχει τυλίξει στις φλόγες τα πρώτα σπίτια.

Ο κάτοικος οικισμού της περιοχής, σύμφωνα με το radiolasithi, φέρει πολλά εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο και τα πόδια, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα λόγω των καπνών.

Σημειώνεται ότι, ο 74χρονος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σβήσει τις φλόγες που έφτασαν στην αυλή του και στο υπόγειο του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι και ένας πυροσβέστης.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και φτάνουν μέχρι και τα οκτώ μποφόρ, δυσχαιρένοντας το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Νωρίτερα εστάλη μήνυμα εκκένωσης τεσσάρων οικισμών του Λασιθίου από το 112.

Πρόκειται για τους οικισμούς Αχλιά, Αγία Φωτιά, Γαλήνη και Μαύρος Κόλυμπος στον δήμο Ιεράπετρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments