Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν την Τρίτη τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν την Τρίτη τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Την Πέμπτη (11/4, 19:45) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκης για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στα προημιτελικά του Conference League. Ο κόσμος των ερυθρόλευκων θα δώσει δυναμικό παρών και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού θα βρίσκονται την Τρίτη (9/4) τα τελευταία εισιτήρια που προέκυψαν από επιστροφές της (UEFA, χορηγοί) για την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (11/4, 19:45).

Την Πέμπτη (11/4, 19:45) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκης για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία στα προημιτελικά του Conference League. Ο κόσμος των ερυθρόλευκων θα δώσει δυναμικό παρών και το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο.

Μάλιστα, την Τρίτη (9/4) θα τεθούν στη διάθεση των φίλων του Ολυμπιακού τα τελευταία εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα. Πρόκειται για εισιτήρια που προέκυψαν από τις επιστροφές (UEFA, χορηγοί).

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) την Τρίτη (9/4), από τις 15:00 έως την εξάντλησή τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments