Ελλάδα

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης τραυματία – “Οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο”

Μαρκόπουλο: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης τραυματία – “Οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο”

Πηγή Φωτογραφίας: zarpanews.gr//"Δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο", είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης

"Δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο", είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 22χρονης

Σοκαριστικές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8/04 στο Πόρτο Ράφτη, με θύμα τον 27χρονο οδηγό του οχήματος.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά και η 22χρονη συνοδηγός, η μητέρα της οποίας μίλησε στην κάμερα του Alpha.

«Δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο», είπε χαρακτηριστικά για την κατάσταση της υγείας της κόρης της.

Πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν γύρω στις 11 το βράδυ της Δευτέρας 8/04, όταν όχημα που εκινείτο επί της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη, με κατεύθυνση προς το Μαρκόπουλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέφυγε από την πορεία του, βγήκε από τον δρόμο, χτύπησε σε στάση λεωφορείου, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ, στη συνέχεια σε τσιμεντένια ρεύματος, και ακινητοποιήθηκε.

Μάλιστα, η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments