Focus

Αυτός είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ -Στο κόκκινο χαλί με την 57χρονη σύζυγό του ο Ααρον Τέιλορ

Αυτός είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ -Στο κόκκινο χαλί με την 57χρονη σύζυγό του ο Ααρον Τέιλορ

Πηγή Φωτογραφίας: Bond. James Bond. Photo: Vittorio Zunino Celotto

Ο 33χρονος Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θεωρείται ο επικρατέστερος διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ στον εμβληματικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Ο φημολογούμενος νέος Τζέιμς Μποντ Άαρον Τέιλορ Τζόνσον και η σύζυγός του Σαμ παρευρέθησαν στην πρεμιέρα της βιογραφικής ταινίας «Back To Black» στην Leicester Square του Λονδίνου.

Ο 33χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε κομψός και εντυπωσιακός με ένα μαύρο πουκάμισο, το οποίο είχε αφήσει μερικώς ξεκούμπωτο δείχνοντας το γυμνασμένο στήθος του.

Το συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι με δερμάτινη ζώνη και ασορτί παπούτσια, ενώ πρόσθεσε μια ροκ νότα στην εμφάνισή του με ένα δερμάτινο τζάκετ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Ολοκλήρωσε το στιλάτο λουκ του με διακριτικά κοσμήματα, όπως μια αλυσίδα στον λαιμό, ρολόι, δαχτυλίδι και σκουλαρίκι.

Η 57χρονη σύζυγός του, Σαμ Τέιλορ Τζόνσον, ήταν κομψή με ένα μαύρο μίντι αμάνικο φόρεμα που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της ενώ πρόσθεσε μια μεγάλη δερμάτινη ζώνη στη μέση. Ολοκλήρωσε την total black εμφάνισή της με μαύρα mules, διακριτικά κοσμήματα ενώ είχε τα μακριά, ξανθά μαλλιά της σπαστά κάτω.

Η Σαμ είναι η σκηνοθέτρια του «Back To Black», μια βιογραφική ταινία για τη ζωή της αείμνηστης τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ σε ηλικία μόλις 27 ετών το 2011.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχθεί επίσημα τον ρόλο, αλλά, αν ευοδωθεί η συμφωνία, θα είναι ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον μυστικό γυναικοκατακτητή πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Το όνομα του πρωταγωνιστή βρίσκεται εδώ και μήνες ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους όπως ο Ίντρις Έλμπα, ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ και ο μεγάλος νικητής του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου Κίλιαν Μέρφι.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη διαφορά ηλικίας 23 ετών, με τον Άαρον να είναι μόλις 22 ετών όταν παντρεύτηκε τη Σαμ στο Σόμερσετ της Αγγλίας, η οποία τότε ήταν 45 ετών.

Ο Άαρον και η Σαμ έχουν χτυπήσει ασορτί τατουάζ. Ο Άαρον ένα μεγάλο «Sam» με μελάνι στο σημείο της καρδιάς δίπλα σε ένα πουλί και η Σαμ ένα ελαφρώς μικρότερο «Aaron» γραμμένο γύρω από την κλείδα της.

Ο Άαρον έγινε πατέρας σε ηλικία 20 ετών, στην τρίτη κόρη της συζύγου του, Γουίλντα Ράε. Η σκηνοθέτρια του «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι» έχει επίσης δύο μεγαλύτερες κόρες -την 26χρονη Αντζέλικα και την 17χρονη Τζέσι- με τον πρώην σύζυγό της Jay Jopling.

Η σχέση τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «Nowhere Boy» το 2009, το οποίο σκηνοθέτησε η Σαμ, όταν ο Άαρον ήταν μόλις 18 και εκείνη 42.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments