Lifestyle

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις σε tweet που γράφει ότι γυναίκα αρνήθηκε να μπει σε ασανσέρ μαζί του

Αντίνοος Αλμπάνης: Αντιδράσεις σε tweet που γράφει ότι γυναίκα αρνήθηκε να μπει σε ασανσέρ μαζί του

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Antinoos Almpanis

Τι σχολίασαν οι χρήστες στον Αντίνοο Αλμπάνη

Έντονα συζητήθηκε στο Twitter μία ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη για ένα αμήχανο συμβάν που βίωσε.

Το Σάββατο, ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του ότι «μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα, γιατί, όπως μου δήλωσε, φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δύο συνεδρίες με τον ψυχίατρο».

Τι σχολίασαν οι χρήστες στον Αντίνοο Αλμπάνη

«Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια», του έγραψε μία χρήστης, με τον ηθοποιό να της απαντά: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ, σας χειροκροτώ όρθιος!».

«Το γεγονός ότι δεν αφορούσε καν εσένα και ούτε εσύ συγκεκριμένα της προκάλεσες φόβο, απλώς αποτελούσες έναν ακόμη άγνωστο για εκείνη που ενδεχομένως να ήθελε να της κάνει κακό, το σκέφτηκες; Ή πρέπει να τα παίρνουμε όλα προσωπικά», έγραψε άλλη χρήστης στην οποία ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε: «το ότι η παρουσία μου και μόνο μπορεί να προκαλεί φόβο σε έναν οποιονδήποτε άνθρωπο μια οποιαδήποτε στιγμή είναι κάτι που με επηρεάζει και που έχω ανάγκη να βρω έναν τρόπο να το διαχειρίζομαι με τον ψυχίατρο μου».

«Εσείς δεν λέτε συνέχεια να “προσέχουν” οι γυναίκες; Ε, αυτό έκανε λοιπόν. Πρόσεχε. Αν το παίρνεις προσωπικά πρόβλημα σου», έγραψε άλλη χρήστης με τον ηθοποιό να ξεκαθαρίζει: «μα ακριβώς επειδή είναι δικό μου το πρόβλημα θα προσπαθήσω να το λύσω γιατί μου γράφετε σα να υπονόησα ότι είναι πρόβλημα της γυναίκας;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments