Αθλητισμός

Μπριζ ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Μπριζ ΠΑΟΚ: Η ώρα και το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League, αντιμετωπίζει στις 22:00 –εκτός έδρας– την Κλαμπ Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League, αντιμετωπίζει στις 22:00 –εκτός έδρας– την Κλαμπ Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference League, αντιμετωπίζει στις 22:00 –εκτός έδρας– την Κλαμπ Μπριζ. Το σημαντικό ματς για τον Δικέφαλο του Βορρά θα μεταδώσει το Cosmote Sport 2.

Κλαμπ Μπριζ ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου [vid]

Ο Δικέφαλος του βορρά ταξίδεψε στην Κεντρική Ευρώπη, έχοντας στο πλευρό του πάνω από 2.000 φίλους του, αλλά χωρίς τον Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να μένει εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Όσον αφορά τους Βέλγους, ο Νίκι Χάγιεν δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σιμόν Μινιολέ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν τους οποίους ελπίζουν να έχουν στη ρεβάνς της Τούμπας. Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ αποτελείται από τους: Γιάκερς, Μπούρσικ, Ντε Κόρτε, Μπογιατά, Μέχελε, Ορντόνιες, Σπιλίρς, Ντε Κάιπερ, Μέγιερ, Σάμπε, Μπαλάντα, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν, Χόμα, Νούσα, Σκόρας, Ταλμπί, Ζινκερνάγκελ, Γιουτγκλά, Τιάγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments