Αθλητισμός

Κλαμπ Μπριζ ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου [vid]

Κλαμπ Μπριζ ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του δικεφάλου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Γιαν Μπρέιντελ» από την Μπριζ, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Γιαν Μπρέιντελ» από την Μπριζ, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται από την βελγική ομάδα στο (22:00 Cosmote Sports 2) και θέλουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League στη ρεβάνς της επόμενης βδομάδας στη Τούμπα.

Ο Δικέφαλος του βορρά ταξίδεψε στην Κεντρική Ευρώπη, έχοντας στο πλευρό του πάνω από 2.000 φίλους του, αλλά χωρίς τον Τόμας Μουργκ, με τον Αυστριακό να μένει εκτός αποστολής λόγω ίωσης.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Όσον αφορά τους Βέλγους, ο Νίκι Χάγιεν δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Σιμόν Μινιολέ και Αντρέας Σκοβ Όλσεν τους οποίους ελπίζουν να έχουν στη ρεβάνς της Τούμπας. Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ αποτελείται από τους: Γιάκερς, Μπούρσικ, Ντε Κόρτε, Μπογιατά, Μέχελε, Ορντόνιες, Σπιλίρς, Ντε Κάιπερ, Μέγιερ, Σάμπε, Μπαλάντα, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν, Χόμα, Νούσα, Σκόρας, Ταλμπί, Ζινκερνάγκελ, Γιουτγκλά, Τιάγκο.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Βικτόρια Πλζεν-Φιορεντίνα στην επόμενη φάση.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Κλαμπ Μπριζ: Γιάκερς – Σάμπε, Ορντόνιες, Μέχελε, Μέιχερ – Ονιεντίκα, Βανάκεν, Φέτλεσεν – Σκόρας, Ροντρίγκες, Νούσα

Το 24ωρο με τη Φενέρμπαχτσε που κρίνει πολλά

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Γιόνι, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Οζντόεφ – Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Μπράντον

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments