Πολιτική

Κυβερνητικές πηγές σε Ανδρουλάκη: Τα debate γίνονται στη Βουλή-Αν θέλει,ας κάνει με τον Κασσελάκη

Κυβερνητικές πηγές σε Ανδρουλάκη: Τα debate γίνονται στη Βουλή-Αν θέλει,ας κάνει με τον Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Απάντηση στο αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωεκλογών δίνουν κυβερνητικές πηγές

Απάντηση στο αίτημα του Νίκου Ανδρουλάκη για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών ενόψει ευρωεκλογών δίνουν κυβερνητικές πηγές

Απάντηση στο αίτημα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, για ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών με τους όρους που ισχύουν στις εθνικές εκλογές ενόψει ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου δίνουν κυβερνητικές πηγές.

«Τα debates γίνονται στη Βουλή, για τις εθνικές βεβαίως θα γίνουν. Στις ευρωεκλογές δεν έχει ξαναγίνει debate» απαντούν κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν: «Αν θέλει ο κ. Ανδρουλάκης ας κάνει με τον κ. Κασσελάκη για τη 2η θέση».

«Θα υπάρξει τοποθέτηση και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στο briefing» καταλήγουν.

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών

«Απευθύνω την πρόταση σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων να γίνει debate με τους όρους των εθνικών εκλογών, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός ποιον αξίζει να εμπιστευθεί για να πετύχει όσο γίνεται περισσότερα σε ευρωπαϊκό επίπεδο» είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στον Alpha υποστήριξε πως αν ο λαός εμπιστευθεί το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, τότε θα έχει μία σοβαρή αξιόπιστη αντιπολίτευση, που θα οδηγήσει στο να …μαζευτεί η αλαζονεία της ΝΔ, η διαφθορά, η ατιμωρησία και οι αδικίες που παράγουν οι πολιτικές της.

Ως προς την τοποθέτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή εκλογών με διεθνείς παρατηρητές ανέφερε: «Ο κ. Κασσελάκης είπε μία σαχλαμάρα, τη μάζεψε μετά από μερικές ώρες. Για μένα η πολιτική του lifestyle είναι δώρο στη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη. Εγώ κάνω θεσμική, αξιόπιστη, στιβαρή αντιπολίτευση. Αυτός ο αγώνας της θεσμική αντιπολίτευσης έφερε την απόφαση του ΣτΕ και όχι οι επικοινωνιακοί ακροβατισμοί».

«Στις 9 Ιουνίου έχουμε εκλογές. Θα έχουμε πολιτικό αποτέλεσμα. Εάν σε αυτές τις εκλογές υπάρξει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και αυτή είναι το ΠΑΣΟΚ με τον σύγχρονο προοδευτικό λόγο, με την αξιόπιστη δράση του, να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε ξανά πολιτικές εξελίξεις. Γιατί κούρασε η Νέα Δημοκρατία» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments