Lifestyle

Ο Αυτιάς πήγε στον Παπαδάκη: Μαζί στον αέρα μετά από 21 χρόνια, μεγάλη συγκίνηση και αγκαλιές

Ο Αυτιάς πήγε στον Παπαδάκη: Μαζί στον αέρα μετά από 21 χρόνια, μεγάλη συγκίνηση και αγκαλιές

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN / .ANT1

«Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε μαζί, αλλάζοντας τους νόμους»

Στο πλατό του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, βρέθηκε μετά από 21 χρόνια ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ένας φίλος ήρθε πάλι απόψε», καλωσόρισε γεμάτος συγκίνηση τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη επί σειρά ετών, τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος παρευρέθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά την απόφασή του να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη ώστε να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή.

Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Παπαδάκης αντάλλαξαν εγκωμιαστικά λόγια για την κοινή τους πορεία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellada 24 (@ellada24gr)

«Γύρισε και είναι μαζί μας!» είπε πανηγυρικά ο Γιώργος Παπαδάκης. «Μετά από 21 χρόνια είμαστε μαζί. Δεν με ενδιαφέρει με ποιο κόμμα κατεβαίνεις υποψήφιος, δεν με ενδιαφέρει η κομματική σου προτίμηση. Εκείνο που ενδιαφέρει εμένα είναι ότι ένας φίλος μου, ένας άνθρωπος που συμπορευθήκαμε τα δύσκολα χρόνια των πρώτων χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν δίπλα μου, ήταν κοντά μου και βοήθησε πάρα πολύ για να καθιερωθεί η πρωινή ζώνη και να βάλουμε το οικονομικό, κοινωνικό και εργατικό ρεπορτάζ στην ελληνική τηλεόραση» συνέχισε.

«Το έκανες εσύ, εσύ εμπνεύστηκες όλη αυτή τη εξέλιξη και έχω να πω το εξής: Tον ευχαριστώ γιατί άνοιξε μια μεγάλη πόρτα, μπήκα, μου έδωσε όλα τα εφόδια. Δεν αρκεί να έχεις διαβάσει, να έχεις τελειώσει κάτι κ.λπ., το θέμα είναι να μπορείς να απευθύνεσαι στον κόσμο. Ο Γιώργος Παπαδάκης μού έδωσε αυτή τη δυνατότητα, τον ευχαριστώ και τον ευγνωμονώ», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Αυτιάς.

Το βίντεο και οι αναμνήσεις

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο από τα παλιά και την παρουσία του δημοσιογράφου και νυν πολιτευόμενου Γιώργου Αυτιά στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Μετά την προβολή του βίντεο ο Γιώργος Παπαδάκης, κάνοντας την αναδρομή του στο παρελθόν και ενθυμούμενος τα χρόνια που οι δυο τους ήταν μαζί στην εκπομπή, είπε: «Ερχόταν πάντα με μια τσάντα γεμάτη, με αυτήν θα πάει και στις Βρυξέλλες και είχε μέσα στοιχεία, ήταν κάρτες για να εμπεδώσει ο κόσμος τι ακριβώς εννοούμε. Πραγματικά είσαι από τους πρωτοπόρους αυτής της ενημέρωσης». «Ο σκαπανέας της είδησης με αυτή τη διαολεμένη τσάντα» είπε, χιουμοριστικά, σε άλλο σημείο της συνομιλίας τους ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε μαζί, αλλάζοντας τους νόμους»

«Μαζί, μαζί τα κάναμε, εσύ έδειξες τον δρόμο», αποκρίθηκε ο κ. Αυτιάς και στη συνέχεια μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον αγαπημένο του συνάδελφο. «Δίπλα στον Γιώργο μαθαίνεις αυτά που δεν μπορεί κανείς να σου μάθει», είπε. «Όλα αυτά τα χρόνια παλέψαμε μαζί, αλλάζοντας τους νόμους, μέτρησα χθες 50 αλλαγές νόμων. Φώναζες εσύ, φώναζα και εγώ, το πρωινό καθόριζε όχι την πολιτική της χώρας, αλλά και τη διάρκεια της οικονομικής πολιτικής» σημείωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellada 24 (@ellada24gr)

Ερωτηθείς από τη Μαρία Αναστασοπούλου αν οι δυο τους έπεσαν στη «λούμπα» του ανταγωνισμού, ο κ. Αυτιάς είπε ότι οι δυο τους διέβησαν παράλληλους δρόμους και ότι δεν υπήρξε μεταξύ τους ανταγωνισμός.

Θέλοντας να απαντήσει στο γιατί επέλεξε να είναι στο Ευρωκοινοβούλιο και όχι στην ελληνική Βουλή, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πάω εκεί και παίρνω αυτή την απόφαση, γιατί ό,τι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει». «Το 90% των νόμων έρχεται από την Ευρώπη», πρόσθεσε.

«Ο ευρωβουλευτής είναι για την πατρίδα, πηγαίνεις μόνο για αυτήν φορώντας τη φανέλα της Εθνικής. Το μεγαλύτερο TikTok είναι να πας στους δρόμους και να σφίξεις τα χέρια πολιτών, σήμερα φεύγω για Αμερική ώστε να συναντηθώ με ομογενείς. Τα προβλήματα της κοινωνίας δεν σταματούν και ο κόσμος μού λέει πως θέλει να βοηθήσω όσο μπορώ. Πάω στο Ευρωκοινοβούλιο με το σύνθημα ”Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια”», υπογράμμισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments