Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του δικαστικού χάρτη

ΣΥΡΙΖΑ: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του δικαστικού χάρτη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Στην απαξιωτική, όπως την χαρακτηρίζει συμπεριφορά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, αναφέρεται με δήλωση του ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Στην απαξιωτική, όπως την χαρακτηρίζει συμπεριφορά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, αναφέρεται με δήλωση του ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης

Στην απαξιωτική, όπως την χαρακτηρίζει συμπεριφορά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, αναφέρεται με δήλωση του ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Αναφέρει η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Αυλωνίτης αφού καταλογίζει “υπέρμετρη αμετροέπεια και αλαζονεία” στον υπουργό σημειώνει: Είμαστε απόλυτα αντίθετοι με το νομοσχέδιο αυτό το οποίο αποτελεί την επιτομή της προχειρότητας και της έλλειψης ουσιαστικής διαβούλευσης με αυτούς που υπηρετούν τη Δικαιοσύνη, (το Δικαστικό και Δικηγορικό Σώμα και τους δικαστικούς υπαλλήλους), κυρίως όμως με τις τοπικές κοινωνίες.

Η κατάργηση των Ειρηνοδικείων και η συγκεντροποίηση των δικαστικών δομών αποτελεί εγκληματική παρέμβαση στο επί εκατονταετία και πλέον θεσμικό πλαίσιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments