Lifestyle

Τον Γιώργο Μαζωνάκη τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν – Με απογοητεύει πάρα πολύ

Τον Γιώργο Μαζωνάκη τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν – Με απογοητεύει πάρα πολύ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Giorgos Mazonakis

« Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, αλλά και για τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίκο Βέρτη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis)

“Όταν άκουσα το Zari ενθουσιάστηκα. Άρχισαν τα γνωστά τι είναι αυτό; δεν είναι τραγούδι είναι καρακατσουλιό, λέω δεν το πιστεύω. Μετά είδαμε το βίντεο με τη Μαρίνα Σάττι σε μια αυλή να λένε το τραγούδι για να αποδείξει ότι δεν είναι κατασκεύασμα σε ένα στούντιο. Άρχισαν πάλι τα ίδια. Είναι θαύμα το τραγούδι. Συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω, αλλά έτσι ακριβώς είμαστε οι Έλληνες, με το τυροπιτάκι, τον φραπέ και το παϊδάκι. Στο εξωτερικό το έχουν πιάσει το θέμα και πάει καλά. Δεν είναι ωραίο όμως να φύγει η αποστολή από εδώ γκαντεμιασμένη και με μουρμούρα από 5 ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έχω λυσσάξει να δω πώς θα βγει. Δεν την έχω γνωρίσει. Έψαχνα να τη βρω, αλλά δεν τη βρήκα. Ζήτησα μέχρι και από την Άννα Βίσση το τηλέφωνό της, αλλά δεν το είχε” είπε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

“Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο μοναδικός που τον πήρα εγώ και τον έκανα σταρ από το μηδέν. Με απογοητεύει πάρα πολύ. Είχα άλλα όνειρα για εκείνον. Είναι άλλοι λόγοι που δεν κάνει να τους λέμε στην τηλεόραση, θα στενοχωρήσουμε πολύ κόσμο και θα στενοχωρηθούμε κι εμείς. Αξιοπρεπής είναι ο Νίκος Βέρτης και λατρεύω τον Κωνσταντίνο Αργυρό” προσέθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments