Διεθνή

Ντουμπάι: Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 20 ετών πλήττουν την περιοχή

Ντουμπάι: Οι χειρότερες καταιγίδες των τελευταίων 20 ετών πλήττουν την περιοχή

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Ένα νέο κύμα καταιγίδων που φέρνει καταρρακτώδεις βροχές, ακόμη και χαλάζι σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χτυπάει την περιοχή

Ένα νέο κύμα καταιγίδων που φέρνει καταρρακτώδεις βροχές, ακόμη και χαλάζι σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χτυπάει την περιοχή

Ένα νέο κύμα καταιγίδων που φέρνει καταρρακτώδεις βροχές, ακόμη και χαλάζι σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων χτυπάει την περιοχή με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε… πλωτή πόλη όπως δείχνουν εικόνες και βίντεο που διακινούνται στα social media.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες αναμένεται να συνεχιστούν και το πρωί της Τετάρτης με τους κατοίκους να καλούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα ασφαλείας όσο διαρκεί η κακοκαιρία.Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Φεβρουάριο ένα ακόμη κύμα κακοκαιρίας είχε χτυπήσει την ευρύτερη περιοχή, όπως το Άμπυ Ντάμπι, με χιονόπτωση που κάλυψε μεγάλες περιοχές, χαρίζοντας πρωτόγνωρες εικόνες.

Καθώς οι καταιγίδες με έντονες βροχοπτώσεις και χαλάζι συνεχίζονται – οι χειρότερες των τελευταίων 20 ετών στα ΗΑΕ – οι αρχές του Ντουμπάι καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να μην μετακινούνται.

Αρκετοί δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα έχουν κλείσει λόγω πλημμυρών

Οι οδηγοί στο Ντουμπάι καλούνται να αποφεύγουν την οδό Al Asayel και την First Al Khail Street, ερχόμενοι από το Business Bay προς το Jebel Ali και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές όπως η Al Khail Road και η Sheikh Zayed Road. Στο Ras Al Khaimah, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν κλείσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα της εξόδου 129 και την είσοδο της αγοράς Al Kuwaiti. Στη Sharjah, ο περιφερειακός δρόμος προς την Kalbah έχει κλείσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments