Οδηγός

ΑΣΕΠ 2Κ2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 817 μονίμους σε νοσοκομεία της χώρας

ΑΣΕΠ 2Κ2024: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 817 μονίμους σε νοσοκομεία της χώρας

Πηγή Φωτογραφίας: freepik,Το Εθνικό Τυπογραφείο έχει πάρει εντολή και ολοκληρώνει στις επόμενες ημέρες την προκήρυξη, προκειμένου αυτή να λάβει ΦΕΚ. Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην δημοσίευση του “Πίνακα Κατανομής Θέσεων” και ολόκληρης της προκήρυξης είναι, συνήθως, 5-7 μέρες.

Πολύ κοντά βρίσκεται πλέον η έκδοση της προκήρυξης 2Κ2024 του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 817 μονίμων υπαλλήλων στα νοσοκομεία της χώρας.

Το Εθνικό Τυπογραφείο έχει πάρει εντολή και ολοκληρώνει στις επόμενες ημέρες την προκήρυξη, προκειμένου αυτή να λάβει ΦΕΚ. Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ο χρόνος που μεσολαβεί ανάμεσα στην δημοσίευση του “Πίνακα Κατανομής Θέσεων” και ολόκληρης της προκήρυξης είναι, συνήθως, 5-7 μέρες.

Συνεπώς τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτεί ολόκληρη η προκήρυξη ΑΣΕΠ η οποία θα περιλαμβάνει και τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων.

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Γιατί πρέπει να κάνετε αίτηση

Υπάρχουν δύο τουλάχιστον λόγοι που οι υποψήφιοι Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην συγκεκριμένη προκήρυξη.

Πρώτον, είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση θέσεων για ΠΕ και ΤΕ αυτής της χρονιάς. Ιδιαίτερα για την κατηγορία ΤΕ όπου περιλαμβάνει παραϊατρικές ειδικότητες.

Σημειώστε ότι στην προκήρυξη και για τις δύο βαθμίδες εκπαίδευσης θα υπάρχει σημαντικός αριθμός διοικητικών.

Δεύτερον, η συγκεκριμένη προκήρυξη επιτρέπει την ελεύθερη συμμετοχή χωρίς τον “κόφτη” του 1ου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα νοσοκομεία διέπονται από ειδικό καθεστώς προσλήψεων, μέσω ΑΣΕΠ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments