Αθλητισμός

Αυτός είναι ο διαιτητής του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Αυτός είναι ο διαιτητής του Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
O «elite» διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00), για την προημιτελική φάση του Conference League.

Η UEFA γνωστοποίησε χτες τους διαιτητές που όρισε στις αναμετρήσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μεταξύ των οποίων και η ρεβάνς του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League. O «elite» διαιτητής Τομπίας Στίλερ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, στην Τουρκία το βράδυ της Πέμπτης (18/4, 22:00), για την προημιτελική φάση του Conference League.

Ο Γερμανός ρέφερι «σφύριξε» τους Πειραιώτες στην φετινή αναμέτρηση των προκριματικών του Europa League απέναντι στη Γκενκ, ενώ κατά το παρελθόν έχει συναντήσει δύο φορές τους «ερυθρόλευκους» σε παιχνίδι της Superleague απέναντι στην ΑΕΚ (νίκη 4-1 σεζόν 2018-19) και τον ΠΑΟΚ (νίκη 1-0 σεζόν 2019-20).

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.