Ελλάδα

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [vid]

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα: Ολοκληρώθηκαν οι πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με αιτήματα αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και αποτελεσματικά μέτρα για την πάταξη της αισχροκέρδειας και της ακρίβειας, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παρών στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ο Δ. Κουτσούμπας - Η Αστυνομία κάνει λόγο για τη συμμετοχή 3.000 ατόμων στο Σύνταγμα, 750 στα Προπύλαια και 400 στην Κλαυθμώνος

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ. Συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες πραγματοποίησαν μαζική απεργιακή κινητοποίηση στην Αθήνα, στην πλατεία Συντάγματος, με χιλιάδες απεργούς από δεκάδες κλάδους να διαδηλώνουν για συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς.

Στη συγκέντρωση απευθύνθηκε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη μαραθώνια πορεία την Κυριακή 21 Απρίλη, αλλά και στον εργατικό-λαϊκό αγώνα δρόμου που είναι αφιερωμένος στους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Πρωτομαγιάς του ’44, την Κυριακή 28 Απριλίου.

Η Αστυνομία κάνει λόγο για τη συμμετοχή 3.000 ατόμων στο Σύνταγμα, 750 στα Προπύλαια, και 400 στην Κλαυθμώνος.

Με τους απεργούς διαδηλωτές ενώθηκαν και συνταξιούχοι, οι οποίοι το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το ΣτΕ, στην οδό Πανεπιστημίου όπου κρίνεται οριστικά από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο η συνταγματικότητα ή μη των περικοπών της 13ης και 14ης σύνταξης του ιδιωτικού τομέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments