Πολιτική

Ο Πολάκης «αδειάζει» τον Κασσελάκη: Άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα

Ο Πολάκης «αδειάζει» τον Κασσελάκη: Άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αναφορικά με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος, (ο κ. Πολάκης) υπογραμμίζει πως η ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν σε κουβέντα

Αποστάσεις από τις πρόσφατες θέσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ και τις επαφές του με την Εκκλησία κράτησε σε συνέντευξή του στην «Αυγή» της Κυριακής ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αναφορικά με τον ιδεολογικό προσανατολισμό του κόμματος, (ο κ. Πολάκης) υπογραμμίζει πως η ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν είναι από τα θέματα που μπορούν να μπουν σε κουβέντα, διευκρινίζοντας ότι «άλλος ιδεολογικός προσανατολισμός σημαίνει άλλο κόμμα». 

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «τον ιδεολογικό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεν τον καθορίζει η γνώμη μου, όπως δεν τον καθορίζει ούτε η γνώμη του ίδιου του προέδρου, του σημερινού ή και κάθε προηγούμενου. Όλοι μας ανεξαιρέτως δεσμευόμαστε από το καταστατικό του κόμματος και τις αποφάσεις των συνεδρίων.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας άλλωστε, o ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι ένα ενιαίο, μαζικό, δημοκρατικό, πολυτασικό κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, με καταβολές που πηγάζουν από τους δημοκρατικούς αγώνες του τόπου και το ΕΑΜ, και το οποίο αποτελεί στην Ελλάδα τον στρατηγικό αντίπαλο της νεοφιλελεύθερης πολιτικής ιδεολογίας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments