Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Απίστευτος διάλογος μετά το φόνο [vid]

Άγιοι Ανάργυροι: Απίστευτος διάλογος μετά το φόνο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [368539] ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

O διάλογος του αστυνομικού από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με την Άμεση Δράση

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία για τη φρικτή γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής ακριβώς έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Η 28χρονη έχασε τη ζωή της από το χέρι του 39χρονου πρώην συντρόφου της, ο οποίος τη δολοφόνησε με 5 μαχαιριές έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με τις αποκαλύψεις να συνεχίζονται για τον τρόπο αντίδρασης των αστυνομικών κατά το περιστατικό της δολοφονίας έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο έφερε στο φως ο ΑΝΤ1 και σε αυτό ακούγεται ο διάλογος του αστυνομικού από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με την Άμεση Δράση μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Ο διάλογος ήταν:

-Άμεση δράση, θέση 23 -Ναι, συνάδελφε, από Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έχουμε μαχαιρωμένο άτομο έξω από τη σκοπιά, αν υπάρχει ομάδα με ασθενοφόρο ή τουρνικέ. -Είναι συνάδελφος; -Έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Όχι γυναίκα είναι, δεν είναι συνάδελφος. Πολίτης είναι… -Έγινε κάτι απέξω; -Ναι, έξω από την σκοπιά, υπάρχει μαχαιρωμένο άτομο. Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. -Έγινε, θα ενημερώσω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments