Ελλάδα

Πασαλιμάνι: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του αστυνομικού [vid]

Πασαλιμάνι: Οι αγωνιώδεις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του αστυνομικού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA//Σκηνές πανικού επικράτησαν στον Πειραιά μετά την κατάρρευση του κτηρίου που έγινε η αιτία να χάσει την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός. Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίζουν τον Αγαθάγγελο, όμως το κατάφεραν ήταν πια αργά

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον Πειραιά από την κατάρρευση του κτηρίου

Σκηνές πανικού επικράτησαν στον Πειραιά μετά την κατάρρευση του κτηρίου που έγινε η αιτία να χάσει την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός. Οι πυροσβέστες προσπαθούσαν για ώρα να απεγκλωβίζουν τον Αγαθάγγελο, όμως το κατάφεραν ήταν πια αργά

Παντού υπήρχε σκόνη, ενώ τα συντρίμμια του σπιτιού έφτασαν στον δρόμο και καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν στους πυροσβέστες ότι μέσα στο φορτηγό πήδηξε για να σωθεί ένας άνδρας. Αυτός ήταν ο Αγαθάγγελος, ο νεαρός αστυνομικός. Τότε, ένας σκαρφάλωσε στο φορτηγό, όπως και οι συνάδελφοί του, ενώ άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ έτρεξαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στους υπόλοιπους τραυματίες.

Λίγα λεπτά μετά, οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τον Αγαθάγγελο μέσα στην καρότσα του φορτηγού και με ένα τρυπάνι προσπάθησαν να σπάσουν το τσιμέντο για να τον απεγκλωβίσουν.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Αλέξανδρος Γύγος εξασφάλισαν βίντεο ντοκουμέντο μετά την τραγωδία και τις προσπάθειες ανάσυρσης του αστυνομικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments