Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να με σεβαστείτε – Με τρομάζετε με τις κάμερες»

Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να με σεβαστείτε – Με τρομάζετε με τις κάμερες»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η πρώτη απάντηση της Ελένης Μενεγάκη στις κάμερες μετά το "τέλος" της από το MEGA.

Την Ελένη Μενεγάκη περίμεναν οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, για να τη ρωτήσουν για την αποχώρησή της από το κανάλι του Mega.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η παρουσιάστρια, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι δεν συμφώνησε με το «μεγάλο κανάλι», αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις και να μιλήσει για την απόφασή της και μάλιστα, τόνισε στους ρεπόρτερ ότι την τρομάζουν.

«Μισό λεπτάκι, με τρομάζετε και δεν θέλω να με τρομάζετε», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη, στον κόσμο που την περίμενε έξω από τα στούντιο της εκπομπής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Θέλω να σας πω το εξής: σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ όμως δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση και θα ‘θελα να το σεβαστείτε αυτό, όπως με σέβεστε όλα αυτά τα χρόνια. Καλό απόγευμα», τόνισε η παρουσιάστρια και έφυγε με το αυτοκίνητό της.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο