Πολιτική

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος
Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα αναλάβει την προβολή του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών θα συμμετέχει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα αναλάβει την προβολή του κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών θα συμμετέχει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος είχε διατελέσει υπουργός επί κυβερνήσεων της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης επισφράγισε τη συνεργασία του με τον πρώην υπουργό ο οποίος – όπως οι ίδιες αναφορές σημειώνουν – είχε ήδη ενταχθεί στο δυναμικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έδινε τις συμβουλές του ενόψει της εκλογικής μάχης της 9ης Ιουνίου.

Το όνομα του κ. Σπηλιωτόπουλο, είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά δεν εμφανίστηκε στους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, γιου της Κατερίνας Παπακώστα.

Τα τελευταία χρόνια ο πρώην υπουργός δεν συμμετείχε ενεργά στην πολιτική και εργαζόταν ως επικοινωνιολόγος, μετά το 2019, όταν είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε πρωθυπουργό τότε Αλέξη Τσίπρα, επιφέροντας οριστική ρήξη στις σχέσεις του με το κόμμα της ΝΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments