Lifestyle

Βασιλική Μιλλούση: «Δεν υπάρχει σοκολάτα στο σπίτι για τα παιδιά – Θα φάνε μόνο σε πάρτυ»

Βασιλική Μιλλούση: «Δεν υπάρχει σοκολάτα στο σπίτι για τα παιδιά – Θα φάνε μόνο σε πάρτυ»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/vasilikimillousi

Βασιλική Μιλλούση: «Ο πρωταθλητισμός μού στέρησε την παιδική μου ηλικία, τα πάρτυ, τα παγωτά, τις διακοπές»

Η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, Βασιλική Μιλλούση σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλά μεταξύ άλλων, για τη ζωή της με τον Λευτέρη Πετρούνια και τις κόρες τους και την ενασχόλησή τους με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasiliki Millousi (@vasilikimillousi)

«Στις αρχές φοβόμασταν όταν ερχόντουσαν τα κορίτσια μαζί, γιατί όλα είναι επικίνδυνα σε ένα γυμναστήριο. Από 40 ημερών ήμουν με το παιδί αγκαλιά στο γυμναστήριο», εξήγησε αρχικά.

«Δεν θέλω καθόλου μέσα στο μυαλό τους να υπάρχει ότι πρέπει να γίνουν σαν κι εμάς. Θέλω να το επιλέξουν μόνες τους. Επιλέγουν να είναι εκεί και να παίζουν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να τα βάλουμε στον αθλητισμό, ο πρωταθλητισμός θα τις διαλέξει», ξεκαθάρισε η Βασιλική Μιλλούση.

Για το φαγητό στο σπίτι, απάντησε: «Τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι, έχουμε συνηθίσει έτσι και τα παιδιά. Δεν έχει μπει η σοκολάτα στο σπίτι. Από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα πάρτι, ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Έχουν μέτρο όμως, ούτε θα τους το στερήσω. Αν μου το ζητήσουν θα τους το δώσω. Η μεγάλη είναι πιο πολύ του γλυκού, η μικρή λιγότερο. Στη μεγάλη θα της το δώσω και θα μου πει “δεν θέλω άλλο” και με έχει εντυπωσιάσει αυτό».

«Παιδιά είναι, μακαρόνια, κρέας, άντε και κανένα φακόρυζο, μέχρι εκεί. Προσπαθώ να τους βάλω όσο περισσότερα υγιεινά φαγητά γίνεται, με διάφορους τρόπους», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments