Πολιτική

Γλαβίνας: Ο Κασσελάκης επιλέγει την τοξικότητα για να προσελκύσει ένα κοινό με τις νουθεσίες Σπηλιωτόπουλου

Γλαβίνας: Ο Κασσελάκης επιλέγει την τοξικότητα για να προσελκύσει ένα κοινό με τις νουθεσίες Σπηλιωτόπουλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Δεν θα κάναμε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Αν τώρα ο κ. Κασσελάκης που προφανώς έχει φύγει από τις αξίες της Αριστεράς και βρίσκεται στην ιδεολογία του φανφαρισμού επιλέγει την τοξικότητα για να προσελκύσει ένα κοινό με τις νουθεσίες και τις συμβουλές του κ. Σπηλιωτόπουλου του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ του κ. Καραμανλή, αυτό είναι πρόβλημα που αφορά ως επί το πλείστον τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ αν πράγματι υιοθετούν τέτοιες απόψεις».

''O κ. Κασσελάκης που προφανώς έχει φύγει από τις αξίες της Αριστεράς και βρίσκεται στην ιδεολογία του φανφαρισμού'' σημείωσε ο Θανάσης Γλαβίνας

«Δεν θα κάναμε ποτέ τέτοιες δηλώσεις. Αν τώρα ο κ. Κασσελάκης που προφανώς έχει φύγει από τις αξίες της Αριστεράς και βρίσκεται στην ιδεολογία του φανφαρισμού επιλέγει την τοξικότητα για να προσελκύσει ένα κοινό με τις νουθεσίες και τις συμβουλές του κ. Σπηλιωτόπουλου του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ του κ. Καραμανλή, αυτό είναι πρόβλημα που αφορά ως επί το πλείστον τους ψηφοφόρους της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ αν πράγματι υιοθετούν τέτοιες απόψεις».

Τα παραπάνω δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους  Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κος Θανάσης Γλαβίνας, ερωτηθείς αν συμφωνεί με τη φράση ότι «οι υπουργοί σκοτώνουν παιδιά».

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, σημείωσε: «Στόχος μας είναι η αύξηση των ποσοστών μας και η κατάληψη της δεύτερης θέσης, είναι σημαντικό να ανεβούμε σκαλοπάτι, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα».

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Θανάση Γλαβίνα στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφορικά με τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα για μεταπολιτική

Θ.ΓΛΑΒΙΝΑΣ: Θα περίμενα και ένα σχόλιο για την ιδεολογική κατεύθυνση στην οποία έχει βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης αν υπάρχει αυτή η ιδεολογική κατεύθυνση γιατί βλέπουμε έναν ιδεολογικό χυλό. Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ κατά πάσα πιθανότητα είναι ο φανφαρισμός, η υπερβολή χωρίς αυτό να έχει κάποια στοιχεία ιδεολογικής καθαρότητας αλλά μιας κατεύθυνσης το τι είναι η Αριστερά, το τι είναι η σοσιαλδημοκρατία που εκφράζουμε  εμείς στο ΠΑΣΟΚ, σε ποιες αρχές και αξίες πιστεύουμε γιατί φεύγουμε από την πολιτική και πάμε στην μεταπολιτική που δεν έχει αξίες και αρχές.

Ερωτηθείς για τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Θ.ΓΛΑΒΙΝΑΣ: Στόχος μας είναι η αύξηση των ποσοστών μας και η κατάληψη της δεύτερης θέσης, είναι σημαντικό να ανεβούμε σκαλοπάτι, να κάνουμε ένα ακόμα βήμα. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι και η αύξηση των ποσοστών η αισθητή αλλά και η κατάληψη της δεύτερης θέσης για να σημάνει και ένα μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο κύριος κορμός της κεντροαριστεράς, η κυρια δύναμη της αντιπολίτευσης η οποία την επόμενη μέρα θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να υπάρξει ισχυρός αξιόπιστος αντίπαλος ο οποίος θα οδηγήσει τη χώρα σε άλλα νερά την επόμενη μέρα.

Θ.ΓΛΑΒΙΝΑΣ: Και μόνο η αύξηση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σε ένα αισθητό επίπεδο από μόνο του αυτό θα αποτελεί μια πολύ μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments