Lifestyle

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Φλέρταρε στον αέρα την Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Φλέρταρε στον αέρα την Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: thestival.gr

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος»

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη φιλοξένησε μέσω Skype η εκπομπή Super Κατερίνα κι εκείνος δεν παρέλειψε να δείξει για ακόμα μια φορά τον θαυμασμό του στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hrisla Georgakopoulou❤👑 (@hrislageo)

Ο πρώην βουλευτής και περιφερειάρχης κλήθηκε να σχολιάσει την πολιτική του Στέφανο Κασσελάκη, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το πολιτικό σκηνικό της χώρας, ωστόσο δεν έκρυψε για ακόμα μια φορά την αδυναμία που έχει στη δημοσιογράφο!

«Ξέρετε το τελευταίο διάστημα ο λαός της Ελλάδος στα χείλη του ψιθυρίζει το τραγούδι “Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος”. Η ομορφιά των αγγέλων είναι στο πάνελ σας με την παρουσία στα καναρινί της κ. Καινούργιου. Ο έρωτας μεγάλος είναι η παρουσία η δικιά μου και της κ. Χρίσλας, η οποία ήταν εκπληκτική στην τελευταία παρουσία της στην εκπομπή του Νικολόπουλου και της Ασλανίδου», είπε αρχικά ο κ. Ψωμιάδης με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τον αποκαλεί με χιούμορ stalker.

«Την παρακολουθώ ανελλιπώς! Μίλα μου στον ενικό γλυκό μου πλάσμα», συνέχισε ο ίδιος όταν εκείνη τον ευχαρίστησε χρησιμοποιώντας πληθυντικό.

«Σε περιμένω στον Κοκλώνη να κάνουμε ζευγάρι. Αν δεν έρθει η Χρίσλα, θέλω να έρθετε εσείς κ. Πουλόπουλε», πρότεινε ο κ. Ψωμιάδης!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments