Αθλητισμός

Σοκ με Κωνσταντέλια – Τέθηκε νοκ αουτ

Σοκ με Κωνσταντέλια – Τέθηκε νοκ αουτ

Πηγή Φωτογραφίας: BRUGGE, BELGIUM - APRIL 11: Ioannis Konstantelias of PAOK looks on during the Quarter-final First Leg - UEFA Europa Conference League 2023/24 match between Club Brugge KV and PAOK Saloniki at Jan Breydelstadion on April 11, 2024 in Brugge, Belgium. (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τέθηκε νοκ άουτ για τις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες, μετα το σκληρό φάουλ του Βερστράτε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη.

Η δική του μαγική ενέργεια στο 62ο λεπτό του αγώνα στην έδρα του Άρη, ξεκλείδωσε την άμυνα των γηπεδούχων κι επέτρεψε στον Τάισον να πετύχει το γκολ που ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στον ΠΑΟΚ.

Κι όμως από το 55′ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έπαιζε τραυματίας εξαιτίας του σκληρού (στα όρια του αντιαθλητικού) φάουλ του Βερστράτε, το οποίο κόστισε την κίτρινη στο Βέλγο και την απουσία του Έλληνα άσου από τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής τον Ιούνιο.

Ο «Ντέλιας» υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον αριστερό αστράγαλο με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αναφέρει ότι το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε τρείς-τέσσερις εβδομάδες και ως εκ τούτου δε θα είναι διαθέσιμος για τα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stoiximan (@stoiximan)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments