Lifestyle

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επειδή τσακωθήκαμε

Μπάγια Αντωνοπούλου: Αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επειδή τσακωθήκαμε

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/bayaant

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Στο Πρωινό Σουσού βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 23/1 η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μπάγια Αντωνοπούλου (@bayaant)

Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε δημόσια ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και γι αυτό έφυγε με ένταση από το «Καλημέρα Ελλάδα», ωστόσο πρόσφατα είχαν μικρή επικοινωνία.

«Χτύπησε το τηλέφωνό μου για να επιστρέψω στην πρωινή ενημέρωση, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω κάνει φαντάρος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ωράριο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες, πάρα πολύ η πίεση. Μου άρεσε όταν το έκανα αλλά ήταν για πιο μικρή ηλικία, τώρα δεν το αντέχω. Έχω κλείσει μόνη μου την πόρτα», είπε.

«Το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός», δήλωσε Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Είναι μια εκπομπή που έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και κάποια πράγματα θέλουν πολύ γερό στομάχι. Ήμουν πιο μικρή τότε, τα έπαιρνα πιο προσωπικά τα πράγματα κι έφυγα με ένταση. Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή και του έστειλα μήνυμα και του είπα “Καλημέρα Ελλάδα¨και μου απάντησε ευχαριστώ! Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε από τότε», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments