Αθλητισμός

Ελίασον: Αυτά αποκάλυψε για το μέλλον του!

Ελίασον: Αυτά αποκάλυψε για το μέλλον του!

Πηγή Φωτογραφίας: [369652] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Σουηδός άσος της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην Aftonbladet, τόνισε ότι ξέρει πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τις εμφανίσεις του, αλλά δεν «καίγεται» να φύγει από την Ένωση

Ο Σουηδός άσος της ΑΕΚ, με δηλώσεις του στην Aftonbladet, τόνισε ότι ξέρει πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων με τις εμφανίσεις του, αλλά δεν «καίγεται» να φύγει από την Ένωση.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή στην Εθνική ομάδα της Σουηδίας, μετά από επτά χρόνια: «Ήταν και είναι ένα όνειρο αυτό για μένα».

Για το μέλλον του: «Ναι το ξέρω ότι υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται για μένα, αλλά το αφήνω στον ατζέντη μου και στον σύλλογο. Όλοι οι παίκτες θέλουν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά είμαστε εδώ εγώ και η οικογένεια, πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό για να πάρω μεταγραφή και να φύγω από την ΑΕΚ».

Για το ενδιαφέρον από τη Βραζιλία και τη Γκρέμιο: «Δεδομένων των διασυνδέσεών μου με τη Βραζιλία, είναι δελεαστικό να βιώσω κάποια στιγμή το συναίσθημα να παίξω εκεί. Δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένας Σουηδός που να έχει παίξει στο πρωτάθλημα Βραζιλίας στο παρελθόν. Παρακολουθώ το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Οι σύλλογοι έχουν κάνει μεγάλα βήματα μπροστά και επενδύουν. Αλλά παρακολουθώ την ομάδα περισσότερο ως οπαδός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments