Αθλητισμός

FA CUP: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Σίτι και κατέκτησε το 13ο τρόπαιο

FA CUP: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Σίτι και κατέκτησε το 13ο τρόπαιο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram man.united//Με γκολ των Γκαρνάτσο και Μέινου στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, για την οποία μείωσε ο Ντοκού στα τελευταία λεπτά, και έκλεισε με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, στην οποία απέτυχε σε όλους τους βασικούς στόχους, κατακτώντας το κύπελλο Αγγλίας για 13η φορά.

Με γκολ των Γκαρνάτσο και Μέινου

Με γκολ των Γκαρνάτσο και Μέινου στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι, για την οποία μείωσε ο Ντοκού στα τελευταία λεπτά, και έκλεισε με χαμόγελα τη φετινή σεζόν, στην οποία απέτυχε σε όλους τους βασικούς στόχους, κατακτώντας το κύπελλο Αγγλίας για 13η φορά.

Η πρωταθλήτρια Σίτι ήταν το φαβορί αφού είναι καλύτερη ομάδα, η Γιουνάιτεντ όμως ήταν αποφασισμένη να δώσει μια χαρά στους οπαδού της που… υπέφεραν από όσα έβλεπαν φέτος και τελικά κατάφερε να βάλει βάσεις νίκης από το πρώτο μέρος.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έβαζε δύσκολα σε αυτή του Πεπ Γκουαρδιόλα με την πίεσή της ψηλά και στο 30′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ χάρη και στον… Γκβάρντιολ, ο οποίος με λάθος κεφαλιά προς τα πίσω έδωσε την ευκαιρία στον Γκαρνάτσο να πλασάρει προ κενής εστίας για το 1-0.

Αν αυτό ήταν καλό για τους Κόκκινους Διάβολους, αυτό που ακολούθησε ήταν καλύτερο: Ωραίο passing game, ο Φερνάντες έστρωσε στον Μέινου και αυτός πλάσαρε όπως έπρεπε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments