Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Τι ώρα και από ποια πύλη θα γίνει η υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης [vid]

Παναθηναϊκός: Τι ώρα και από ποια πύλη θα γίνει η υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [369828] EUROLEAGUE 2023-2024 / FINAL-4 ΒΕΡΟΛΙΝΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ//eurokinissi

Υποδοχή ηρώων αναμένεται το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Υποδοχή ηρώων αναμένεται το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague κατακτώντας το 7ο κύπελλο Ευρώπης.

Ο Κώστας Σλούκας κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να συρρεύσει μαζικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για «να πανηγυρίσει μαζί μας».

Αρκετές γειτονιές της Αθήνας –με αποκορύφωμα τους Αμπελόκηπους και την Ομόνοια– γέμισαν κόσμο που πανηγύριζε για τη σπουδαία νίκη.

Το τέλος και του τελευταίου δευτερόλεπτου του συναρπαστικού τελικού σήμανε την έναρξη των έξαλλων πανηγυρισμών των «πρασίνων», οι οποίοι ξεχύθηκαν στους δρόμους μεγάλων και μικρών αστικών πόλεων, αλλά και στα νησιά, και γενικά έκαναν τη νύχτα μέρα από τη μια ελληνική γωνιά έως την άλλη.

Τους «πράσινους» όμως στο αεροδρόμιο θα τους περιμένει και κάτι ακόμα: Ένα ανοιχτό λεωφορείο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα μεταφερθεί από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ με αυτόν τον τρόπο, με το ανοιχτό λεωφορείο να έχει πράσινο χρώμα και να γράφει πάνω «King is Back» (σ.σ ο βασιλιάς επέστρεψε), δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα λόγω της κατάκτησης του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι.

Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας, όπου χιλιάδες φίλαθλοι θα τους περιμένουν για να τους αποθεώσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments