Οδηγός

ΑΣΕΠ 4Κ/2020: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών 

ΑΣΕΠ 4Κ/2020: Πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών 

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Νέο «προσκλητήριο» για υποβολή δικαιολογητικών στέλνει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) σε υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προκήρυξη 4Κ/2020.

Αφορά την κατηγορία ΔΕ - Οι προθεσμίες

Νέο «προσκλητήριο» για υποβολή δικαιολογητικών στέλνει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) σε υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προκήρυξη 4Κ/2020.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει την Τετάρτη 29 Μαΐου και λήγει την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 4Κ/2020: Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Προκειμένου να καταρτιστούν, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 29 του ν.5013/2023, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πρόσληψη σε προσωποπαγείς θέσεις, τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Υπουργείο Εσωτερικών), από τον πίνακα χωρίς εμπειρία (η εμπειρία – γενική και ειδική – δε λαμβάνεται υπόψη και δε βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης), σύμφωνα με την προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 15/18.05.2020, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.),

το ΑΣΕΠ καλεί

τους υποψηφίους που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στην εν λόγω διαδικασία και περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στα Παραρτήματα Β΄, Γ΄ και Δ΄  της οικείας προκήρυξης.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει  στις 29 Μαΐου 2024 ημέρα Τετάρτη ώρα 8:00 και λήγει στις 11 Ιουνίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών συμμετοχής, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και Ανάπτυξης Εφαρμογών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk > Δημιουργία Ερωτήματος > Τεχνικές ερωτήσεις ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες

·    Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες

·    Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κ.λπ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.asep.gr/helpdesk> Δημιουργία Ερωτήματος > Γενικές διευκρινίσεις ή  τηλεφωνικά (2131319100, Επιλογή 2), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00).»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments