Ελλάδα

Φωτιά έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Κλειστά τα δύο ρεύματα [vid]

Φωτιά έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου στην Αθηνών-Κορίνθου: Κλειστά τα δύο ρεύματα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: korinthos tv//Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού. Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεταβαίνουν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου

Ανατροπή βυτιοφόρου σημειώθηκε στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού. Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα να έχουν κινητοποιηθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Στην περιοχή, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, μεταβαίνουν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. 

Η κυκλοφορία στο σημείο έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα, ενώ υπάρχουν συνεχώς εκρήξεις. Σύμφωνα, ειδικότερα, με ενημέρωση της τροχαίας, εκτροπές της κυκλοφορίας οχημάτων υπάρχουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόριθνο, στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου. 

Εξερράγη βυτιοφόρο στον Ισθμό

Η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.

Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.