Οδηγός

Θέσεις ειδικών επιστημόνων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Θέσεις ειδικών επιστημόνων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΞΙΦΩΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠτΔ (ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ/EUROKINISSI)

Οι θέσεις εργασίας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

ΗΣχολή Ευελπίδων προκηρύσσει τέσσερις θέσεις για το χειμερινό εξάμηνο και μία θέση για το εαρινό εξάμηνο διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση (ΕΠΣ), κατηγορίας ειδικών επιστημόνων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μερικής και πλήρους απασχόλησης, για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.

Οι θέσεις εργασίας στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

  1. Μία θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Εφαρμοσμένη Χημεία (Τροφίμων, Εκρηκτικών και Πυρομαχικών», για το χειμερινό εξάμηνο.
  2. Μία θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με πλήρη απασχόληση), με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.
  3. Μία θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Επιστήμη του Πολέμου και Στρατηγική», για το χειμερινό εξάμηνο.
  4. Μία θέση Ειδικού Επιστήμονα στη μισθολογική βαθμίδα Λέκτορα με μερική απασχόληση (έως 10/20), με γνωστικό αντικείμενο «Προσομοίωση Επιχειρήσεων», για το χειμερινό εξάμηνο.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024 και ώρα 12:00 μ.μ.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα με την αίτηση των υποψηφίων. Υποψήφιοι, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα, όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.

Η αίτηση και όλα τα στοιχεία των φακέλων των υποψηφιοτήτων των ενδιαφερομένων θα πρέπει να κατατεθούν αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Υποβολής της ΣΣΕ. apply.sse.gr

Ιδιαιτέρως, επισημαίνεται ότι, προς διευκόλυνση των Επιτροπών Εκλογής, η απαιτούμενη ηλεκτρονική εκδοχή των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) των υποψηφίων πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλεται σε ανοικτή μορφή (πχ .doc, .docx ή .odt).”

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Κοσμητείας του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της Σ.Σ.Ε., κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, στα τηλέφωνα: 210-8904217 και 210-8904258, Δνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: [email protected], καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www.sse.army.gr Η ΣΣΕ θα ανακοινώσει πίνακα όσων έχουν επιλεγεί, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στην ιστοσελίδα της www.sse.army.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments