Lifestyle

«Καλό Παράδεισο κορίτσι μου…»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η φωτογραφία στο Instagram και το αντίο

«Καλό Παράδεισο κορίτσι μου…»: Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η φωτογραφία στο Instagram και το αντίο

Πηγή Φωτογραφίας: ΟΚ.MAG.GR

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε στην ανάρτησή του....

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ανάρτησε μία φωτογραφία του 11χρονου κοριτσιού που έχασε τη ζωή του από τον 37χρονο θείο του στην Ηλεία, που είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έγραψε στην ανάρτησή του:

“Πού ξεκινάει και πού τελειώνει η δικαιοσύνη; Ποια τιμωρία μπορεί να ισοφαρίσει το κακό που έκανε. Θα μου πει κάποιος για πολιτική ορθότητα αν αναφέρω λιντσάρισμα και ηλεκτρική καρέκλα; Έστω να μην ξαναδεί το φως το ήλιου”. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ως πατέρας ενός μικρού κοριτσιού της Εύας, αδυνατεί να διαχειριστεί την υπόθεση της 11χρονης Βασιλικής που μαρτύρησε στα χέρια του ξαδέρφου της μητέρας της.

Δείτε την φωτογραφία και όσα έγραψε:

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.