Οδηγός

ΑΣΕΠ: Νέα αποτελέσματα για την προκήρυξη 6Κ/2018

ΑΣΕΠ: Νέα αποτελέσματα για την προκήρυξη 6Κ/2018

Πηγή Φωτογραφίας: freepik,ΑΣΕΠ: Νέα αποτελέσματα για την προκήρυξη 6Κ/2018

Νέα αποτελέσματα για την προκήρυξη 6Κ/2018 μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δοκιμασιών εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Νέα αποτελέσματα για την προκήρυξη 6Κ/2018 μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δοκιμασιών εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Στο πλαίσιο της διαγωνιστικής διαδικασίας της Προκήρυξης 6Κ/2018 και προκειμένου να καλυφθούν με αναπλήρωση θέσεις των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ και ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ, ανακοινώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δοκιμασιών που διενεργήθηκαν στις 15 & 16 Ιουνίου 2024 και στις οποίες κλήθηκαν εξ αναβολής δεκαέξι (16) συνολικά υποψήφιοι, αποφασίσθηκε η κατάρτιση των ως κάτωθι πινάκων:

Α) «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024».

Επτά (7) υποψήφιοι ολοκλήρωσαν επιτυχώς και τις τέσσερις (4) αθλητικές δοκιμασίες, πετυχαίνοντας επιδόσεις ίσες ή ανώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη, ήτοι άλμα σε μήκος με φόρα τουλάχιστον 3,60 μέτρα (3 προσπάθειες), άλμα σε ύψος με φόρα τουλάχιστον 1,00 μέτρο (3 προσπάθειες), δρόμος εκατό (100) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των δεκαέξι δευτερολέπτων (16΄΄) (1 προσπάθεια) και δρόμος χιλίων (1.000) μέτρων σε χρόνο μικρότερο ή ίσο των τεσσάρων λεπτών και είκοσι δευτερολέπτων (4΄ και 20΄΄) (1 προσπάθεια). Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται όλες οι επιδόσεις των επιτυχόντων υποψηφίων και στα τέσσερα (4) ως άνω αγωνίσματα.

Β) «ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΕΝΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2024».

Εννιά (9) υποψήφιοι αποκλείστηκαν κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών διότι είτε δεν προσήλθαν καθόλου να αγωνισθούν είτε δεν ολοκλήρωσαν κάποιο αγώνισμα είτε σημείωσαν επιδόσεις κατώτερες των οριζομένων στην οικεία προκήρυξη. Στον σχετικό πίνακα εμφαίνονται αναλυτικά οι λόγοι αποκλεισμού των συγκεκριμένων υποψηφίων (π.χ. επιδόσεις κατώτερες των ορίων που τίθενται από την προκήρυξη, «ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ», «ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ»).

Σημειώνεται ότι όλοι οι αποκλειόμενοι κατά το στάδιο των αθλητικών δοκιμασιών υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με μοναδικό κωδικό (αριθμό μητρώου υποψηφίου – Α.Μ.), ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον πίνακα με τίτλο «ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΙΟΥΝ 2024» θα κληθούν με νεότερη ανακοίνωση του Α.Σ.Ε.Π., που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του, να υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ).

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη (σελ. 676), ένσταση κατά των αποτελεσμάτων των αθλητικών δοκιμασιών δεν επιτρέπεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments