Lifestyle

Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα κατά Αυγενάκη: «Παραιτήσου από βουλευτής τώρα, ντροπή» [vid]

Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα κατά Αυγενάκη: «Παραιτήσου από βουλευτής τώρα, ντροπή» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Σε αυτή τη χώρα δηλαδή πρώτα κάνουμε τη μ@λ@κί@ και μετά ζητάμε συγγνώμη;»

Την ακραία συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη, τον ξυλοδαρμό του εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και τη συγγνώμη του μετά το βίντεο σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» όπως γράφει το fanpage.gr, είπε ότι το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι να μην παραιτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία αλλά να παραιτηθεί από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας. «Θα έπρεπε ο Λευτέρης Αυγενάκης να έχει ζητήσει συγγνώμη μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε: «Σε αυτή τη χώρα δηλαδή πρώτα κάνουμε τη μ@λ@κί@ και μετά ζητάμε συγγνώμη; Μου θυμίζει το συγγνώμη που ζήτησαν για ό,τι είχε γίνει στον καταπέλτη του πλοίου μετά τη δημοσίευση του βίντεου».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.