Πολιτική

Ο Λοβέρδος καταθέτει αίτηση να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis

Ο Λοβέρδος καταθέτει αίτηση να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Λοβέρδος καταθέτει αίτηση να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αφορά τους «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει αίτηση για να αποκαλυφθούν οι ταυτότητες δύο προστατευόμενων μαρτύρων της υπόθεσης Novartis.

Σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα Χ, γνωστοποίησε την πρόθεσή του, αναφέροντας τα εξής:

«Καταθέτω αύριο αίτηση για την αποκάλυψη της ταυτότητας των μαρτύρων δήθεν “δημοσίου συμφέροντος” με τις κωδικές ονομασίες “ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ” και “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΛΕΣΗ” στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος και την κοινοποιώ στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του ΑΠ κύριες Κλάπα και Αδειλίνη αντιστοίχως #novartis».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.