Πολιτική

Κασσελάκης για Πολάκη: Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στη Βουλή υπάρχουν όρια

Κασσελάκης για Πολάκη: Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στη Βουλή υπάρχουν όρια

Πηγή Φωτογραφίας: [371009] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Τον αγαπώ» - Υποστήριξε επίσης, πως «και η ΝΔ έχει προσβάλει τον χώρο της Βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις»

Την εκτίμηση ότι «ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ» έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης στο κλείσιμο της συνεδρίαση της Κ.Ο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας παράλληλα ότι “λυπάμαι για την απόφαση που αναγκάστηκα να πάρω“, αφήνοντας έτσι ερωτηματικά για τις εξελίξεις μετά την διαγραφή του από την Κ.Ο.

Αν και στην εναρκτήρια ομιλία του δεν αναφέρθηκε στο θέμα, ερωτώμενος στην συνέχεια από βουλευτές απάντησε: «Αισθάνομαι άσχημα για την απόφαση που αναγκάστικα να πάρω. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση γιατί πραγματικά τον αγαπώ κι έχει κάνει σπουδαία δουλειά στο υπουργείο υγείας και στα νοσοκομεία της χώρας. Όπου πήγαινα μου μιλούσαν για αυτόν.

Αλλά στη βουλη πρέπει να είμαστε θεσμικοί και να μιλάμε με τον ανάλογο σεβασμό σε. όλους. Ο Παύλος ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέσα στη Βουλή υπάρχουν και όρια και η ΝΔ έχει προσβάλλει το χώρο της βουλής με διάφορες αντιθεσμικές της δράσεις».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.