Lifestyle

Έλυσαν τις διαφορές τους Παναγιώταρου – Σχίζας: Μαζί στη Μύκονο – Τα χαμόγελα και οι ψίθυροι

Έλυσαν τις διαφορές τους Παναγιώταρου – Σχίζας: Μαζί στη Μύκονο – Τα χαμόγελα και οι ψίθυροι

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Δείτε το βίντεο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας κάνουν αυτές τις ημέρες διακοπές στη Μύκονο με ξεχωριστές παρέες.

Σύμφωνα με το Mykonos LiveTv, το πρώην ζευγάρι δεν έχει επαφές στο νησί. Σήμερα νέο βίντεο στο Mykonos LiveTv δείχνει τον επιχειρηματία και την πρώην σύντροφό του να συναντιούνται ξημερώματα σε μαγαζί της Μυκόνου.

Αρκετά κοντά μπορούμε να πούμε, πως ήρθαν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας στα Ματογιάννια. Αρχικά, η επιχειρηματίας διασκέδαζε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού με τον κολλητό της, Πάνο Μυλωνά και στη συνέχεια πλησίασε στο μέρος της ο Σχίζας.

Η συνάντηση Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα στη Μύκονο

Το μόνο σίγουρο μετά το βίντεο, που ακολουθεί είναι πως το πρώην ζευγάρι έχει λύσει όποια διαφορά ή πικρία μπορεί να είχε μετά τον χωρισμό του και πλέον διατηρεί πολιτισμένες σχέσεις

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο