Ελλάδα

Πένθος σε όλη την Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Πένθος σε όλη την Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Πηγή Φωτογραφίας: fb Apollon Eretrias//Πένθος σε όλη την Εύβοια: Ραγίζουν καρδιές για τα δύο νέα παιδιά που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το ΙΧ όπου επέβαιναν ο 19χρονος και η 20χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Πένθος επικρατεί στην Ερέτρια και σε όλη την Εύβοια λόγω του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με θύματα δύο νέα παιδιά.

Το ΙΧ όπου επέβαιναν ο 19χρονος και η 20χρονη συγκρούστηκε με φορτηγό στη Λάμψακο Χαλκίδας, με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

Δύο ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τα αίτια του τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας.

Εύβοια: «Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων», το μήνυμα της ομάδας του 19χρονου

Την θλίψη του για τον χαμό των δύο παιδιών εξέφρασε ο ΑΟ Απόλλων Ερέτριας, ομάδα που αγωνιζόταν ο 19χρονος από τις 26 Ιουλίου.

«Δυστυχώς το τηλεφώνημα που δεχθήκαμε δεν ήταν ψέμα δύο ακόμη άγγελοι έφυγαν σήμερα από κοντά μας… Ο Γιαννάκης μας και η Ελένη ανήκουν στην γειτονιά των αγγέλων….Είμαστε συντεντριμένοι πραγματικά, δεν μπορεί ο νους μας να το πιστέψει…Λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του (Ανδρέα Κικίδη)…Η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ νιώθει βαθιά θλίψη και πενθεί μαζί με την υπόλοιπη πόλη».

Παράλληλα, η ΕΠΣ Εύβοιας προχώρησε στην αναβολή του αγώνα του Απόλλωνα για το Κύπελλο.

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα Παρασκευή 30/08/2024 στη Νέα Λάμψακο , ο αγώνας Κυπέλλου Α΄ κατηγορίας ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ-ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ αναβάλλεται», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.