Πολιτική

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ανατροπή στις θέσεις των υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ανατροπή στις θέσεις των υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (EUROKINISSI // ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ποια ήταν τα ποσοστά

Ενδιαφέροντα στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα η μέτρηση της Metron Analysis για τα ΝΕΑ, όπου και δείχνει ανατροπή των όσων μέχρι τώρα ήταν γνωστά σε σχέση με τις τάσεις για την εκλογική μάχη της 6ης Οκτωβρίου στο ΠΑΣΟΚ.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης λαμβάνει ένα ποσοστό 28% σε αυτούς που θα πάνε σίγουρα να ψηφίσουν, με την Άννα Διαμαντοπούλου να «ταρακουνά» τα έως τώρα δεδομένα και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 25%, ενώ ο Χάρης Δούκας ακολουθεί με 23%. Τέταρτος έρχεται ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό 16%, ενώ ακολουθεί η Νάντια Γιαννακοπούλου με 4% και ο Μιχάλης Κατρίνης με 3%. 

Αναφορικά με τα όρια εκλογικής επιρροής τους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 24%, ο Χάρης Δούκας στο 21%, η κα Διαμαντοπούλου στο 20%, ο Παύλος Γερουλάνος στο 14%, η Νάντια Γιαννακοπούλου στο 5% και ο Μιχάλης Κατρίνης στο 2%.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.