Κόσμος

Νοστράδαμος και Μπάμπα Βάνγκα έκαναν την ίδια ανατριχιαστική προφητεία για το 2025

Νοστράδαμος και Μπάμπα Βάνγκα έκαναν την ίδια ανατριχιαστική προφητεία για το 2025

Πηγή Φωτογραφίας: Il Tempo

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σε ποια χώρα θα γίνει «αποκάλυψη»

Μια ανατριχιαστική προφητεία για το 2025 φαίνεται να έκανε ο Νοστράδαμος και η Μπάμπα Βάνγκα, παρότι η δεύτερη έζησε 500 χρόνια αργότερα από τον πρώτο, υποστηρίζοντας ότι θα έρθει η «αποκάλυψη» σε μια χώρα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν ότι θα καταστραφεί το Ηνωμένο Βασίλειο από έναν καταστροφικό πόλεμο και μια μεγάλη πανούκλα, έγραψε η Daily Mail.

Έκτοτε, οι ελάχιστοι φανατικοί οπαδοί τους πιστεύουν ότι έρχεται μια μεγάλη καταστροφή, που θα απειλήσει τον πλανήτη.

Ωστόσο, η πλειοψηφία αμφισβητεί τις προβλέψεις τους, καθώς έχουν πει διάφορα εξωφρενικά που δεν έχουν συμβεί.

Παραδείγματος χάριν, με βάση τον Νοστράδαμο θα έπρεπε να υπάρχει ήδη μια υδάτινη αυτοκρατορία που θα δημιουργούνταν από έναν ισχυρό ηγέτη, που θα αναδύονταν από τη θάλασσα.

Επίσης, η Μπάμπα Βάνγκα είχε υποστηρίξει πως «οι κομμουνιστές θα καταλάβουν τον κόσμο» και ότι η Δύση θα έπρεπε να είχε πέσει από τον «τεράστιο μουσουλμανικό πόλεμο».

Πηγή: Pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.