Κύπρος: Απειλές σε βάρος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη
Πηγή Φωτογραφίας: [374781] ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα.
Προσερχόμενος σε εκδήλωση στη Λεμεσό το βράδυ του Σαββάτου, και ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα, ο Πρόεδρος απάντησε «αναφέρω μόνο ότι επιβεβαιώνω το περιστατικό και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, τίποτα περισσότερο».
Ερωτηθείς σε ποιο φάσμα είναι οι απειλές που δέχτηκε δεν θέλησε να προσθέσει τίποτα περισσότερο και επανέλαβε την απόλυτη του εμπιστοσύνη στις αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Όπως επισημαίνει ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου» σύμφωνα με πληροφορίες, το απειλητικό μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, βρίσκεται πίσω από το ένταλμα έρευνας που όπως αποκαλύψε χθες εκτελέστηκε στην πτέρυγα 10 των Κεντρικών Φυλακών.
Χθεσινό δημοσίευμα του philenews ανέφερε ότι το ένταλμα της Αστυνομίας εκτελέστηκε στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατά την επιχείρηση δεσμεύτηκαν αντικείμενα που βρίσκονταν στο κελί του υπόδικου για υπόθεση μεγάλης κλίμακας σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, Σιμόν Μιστριέλ Αϊκούτ.
Όλες οι πηγές πληροφόρησης από αρμόδια πρόσωπα διασυνδέουν την χθεσινή επιχείρηση με το απειλητικό μήνυμα που έστειλε άγνωστο πρόσωπο και αφορά κρατούμενο στο σωφρονιστικό ίδρυμα.
Πηγή: Pagenews.gr
Το σχόλιο σας