Ελλάδα

Το σημείο που έμεινε για ώρες ο Καλογήρου – Απέχει μόλις λίγα μέτρα από το μέρος που εντοπίστηκε η σορός του

Το σημείο που έμεινε για ώρες ο Καλογήρου – Απέχει μόλις λίγα μέτρα από το μέρος που εντοπίστηκε η σορός του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το σημείο που έμεινε για ώρες ο Καλογήρου – Απέχει μόλις λίγα μέτρα από το μέρος που εντοπίστηκε η σορός του

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Νέα στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές

Νέα στοιχεία εξετάζουν οι Αρχές που σχετίζονται με την εξαφάνιση και τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα.

Οι Αρχές εντόπισαν ένα σημείο στο οποίο όπως μεταδίδει το Star ο 39χρονος χρησιμοποίησε ως προσωρινό κατάλυμα. Το σημείο αυτό βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον λόφο στον οποίο εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του Βασίλη Καλογήρου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια γούβα που απέχει μόλις πέντε μέτρα από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι ο 39χρονος κούρνιασε για αρκετές ώρες. Ο Βασίλης Καλογήρου άφησε ίχνη στο σημείο με τις Αρχές να εκτιμούν πως ήταν ακόμη ζωντανός και τα ίχνη ήταν ακόμη φρέσκα, όταν οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους.

Πηγή: pagenews.gr
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.