Lifestyle

Δάφνη Μπόκοτα: Απασφάλισε για την Eurovision – «Δεν αντέχω άλλη τοξικότητα»

Δάφνη Μπόκοτα: Απασφάλισε για την Eurovision – «Δεν αντέχω άλλη τοξικότητα»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Δάφνη Μπόκοτα: Απασφάλισε για την Eurovision - «Δεν αντέχω άλλη τοξικότητα»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η εξομολόγηση της Δάφνης Μπόκοτα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που παρουσίασε την Eurovision

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» παραχώρησε η Δάφνη Μπόκοτα, με αφορμή το αφιέρωμα της εκπομπής «Παρέα» της ΕΡΤ στην Eurovision.

«Ήρθα εδώ γιατί αισθάνθηκα ότι δεν είναι τόσο τοξικό το περιβάλλον, θα είναι μια γλυκιά Eurovision με αναμνήσεις, αυτό που θα έπρεπε να είναι. Η Eurovision μαζεύει τοξικότητα, κακία και δηλητήριο. Δεν αντέχω άλλη τοξικότητα στη Eurovision, δεν μπορώ άλλο. Όλα τα χρόνια που ήμουν, έχω φάει τόση τοξικότητα, δεν αντέχω άλλο. Θέλω λίγο χαλαρά, να πάμε όμορφα, όπως πρέπει να είναι αυτή η γιορτή. Δεν μπορώ να αποκολληθώ από τη Eurovision, είναι όλη μου η καριέρα», είπε η Δάφνη Μπόκοτα.

Πηγή: pagenews.gr
Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.