Ελλάδα

Η «Εφτάτυχη Γάτα» βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης – Τυχερή παίκτρια του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ

Η «Εφτάτυχη Γάτα» βρέθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης – Τυχερή παίκτρια του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε 100.000 ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε το καλοκαίρι μια τυχερή παίκτρια του ΣΚΡΑΤΣ στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα». 

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχθηκε το καλοκαίρι μια τυχερή παίκτρια του ΣΚΡΑΤΣ στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Εφτάτυχη Γάτα». 

Η μεγάλη νικήτρια προμηθεύτηκε τον τυχερό λαχνό της από τον Μανώλη Γκιούνκα, γνωστό λαχειοπώλη της Κρητικής πρωτεύουσας. «Η νικήτρια είναι επί σειρά ετών πελάτισσα μου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που της έφερα τύχη. Το ευτυχές γεγονός αποτελεί ακόμα θέμα συζήτησης στην πόλη μας. Το σίγουρο είναι πως θα απολαύσει ξένοιαστα τις διακοπές της», αναφέρει  ο κ. Γκιούνκα.

Σχετικά με το κόστος του νικητήριου λαχνού, υπογραμμίζει: «Η τυχερή συμπολίτισσα μας κέρδισε 100.000 ευρώ με μόλις 2 ευρώ. Στο σύνολο τους, τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ δίνουν στον κόσμο τη δυνατότητα να διεκδικήσει μεγάλα έπαθλα, με χαμηλό κόστος συμμετοχής. Για αυτό και βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού».

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.