Policy Briefs

Οι Βρυξέλλες θέλουν να αποσπάσουν άλλα 25 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία

Οι Βρυξέλλες θέλουν να αποσπάσουν άλλα 25 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία

Πηγή Φωτογραφίας: Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να χρησιμοποιήσει την μετρητά αξίας 140 δισεκατομμυρίων ευρώ από παγωμένα ρωσικά κρατικά περιουσιακά στοιχεία για να χρηματοδοτήσει ένα γιγαντιαίο δάνειο προς την Ουκρανία. | Ronald Wittek/EPA

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το μπλοκ έχει ήδη βάλει στο μάτι 140 δισεκατομμύρια ευρώ από τα παγωμένα περιουσιακά στοιχεία της Μόσχας, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπαίνει στον πειρασμό να λάβει πρόσθετα κεφάλαια από ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς.
Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο